promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien teljesen átázott pólóban közölte a nagy hírt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien életében 3 év után új korszak kezdődik.

A Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, Vasvári Vivien állítólag eléggé megégette magát az előző férjével, Szegedi Fecsóval, aki még a nyilvánosság előtt is bevallotta, hogy nem egyszer megcsalta annak idején színésznőt, aki azóta sokkal nagyobb becsben tartja a magánéletét – de most mégis olyan dolog történt, amit muszáj volt megosztania a több, mint 831 ezres követőtáborával.

A 32 éves Vasvári Vivien magánéletéről tényleg nem sokat lehetett tudni eddig, hiszen hol azt pletykálták, hogy évek óta együtt van valakivel, hol arról szóltak a szóbeszédek, hogy szétmentek, és a szinglik életét éli. Nos, a híresség most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy 3 éve van párja, ráadásul nemrég meg is kérte a kezét, amire ő nagy örömmel igent mondott.

„Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedni a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy 3 év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam!”

– írta Vasvári Vivien.

Vasvári Vivien megosztott egy közös fotót is szerelmével, akivel úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt, így nem meglepő, hogy örökre össze akarják kötni az életüket. A felvételen mindketten átázott felsőben vannak és mosolyognak – itt lehet megtekinteni a Balin készült képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás