promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni látványos tűzijátékot csinált a szájával VV Barna műszerén – tényleg a kamatyolások miatt maradt bent a Való Világban?
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Piros szerint azért is esett ki a Való Világ 11-ből, mert nem volt olyan bevállalós, mint VV Reni.

Fogynak az emberek az RTL luxusbörtönéből, a bent lévők között pedig biztosan ott van az, aki a végén 36 millió forintot vághat zsebre. A legutóbbi párbajon az abszolút magabiztos VV Piros esett ki, akit sokan még a végső győzelemre is esélyesnek tartottak. A lány annyira hitt magában, hogy még a piros kendőt sem használta fel, amivel valaki mást küldhetett volna maga helyett az összecsapásra.

Azt hitte, hogy lesz esélye, ha VV Renit hívja ki, de a végén döbbent arccal nézte a végeredményt, mivel jócskán alulmaradt az ellenfelével szemben. VV Reni, VV Barna és VV Piros között kialakult egy szerelmi háromszög, aminek utóbbi így akart véget vetni.

VV Piros Kamarás Norbival együtt elemezte ki, hogy mi vezethetett VV Reni győzelméhez. A vesztes fél úgy látja, hogy Reni jóval több tartalmat gyártott a BeleValóVilágba, ami igazán bejött a nézőknek. Bízik abban, ha VV Barna elhagyja az RTL luxusbörtönét, akkor még lehet köztük valami.

VV Reni ugyebár már a beköltözése előtt bejelentette, hogy amelyik pasit akarja, azt egészen biztosan megszerzi magának. Itt derült ki, hogy akadt kalandja egy edzőterem öltözőjében is, ráadásul úgy, hogy az illetőnek már mennyasszonya volt. Érezni is lehetett a levegőben, hogy ha valaki, hát ő biztosan nem fogja kibírni hancúrozás nélkül.

VV Barnára esett a választása, akivel még a nappali közepén is csinálták az RTL luxusbörtönében. A jelenet attól még durvább, hogy VV Piros odaült hozzájuk a kanapéra.

VV Reni olykor porszívóként vetette be a száját, és olyat tűzijátékot csinált VV Barnának odalent, hogy még a fiú is alig találta a szavakat. Ez tényleg igazi BeleValóVilágos jelenet volt.

Miután VV Reni visszatért a villába, kerekedett egy buli, ahol megpróbált beszélni VV Barnával, de csak maszatolás lett belőle. Vajon lesz még köztük valami, vagy VV Reni visszafogja magát? Ez a közeljövőben ki fog derülni.

VV Piros most már kintről visszanézheti azt a jelenetet, amikor VV Barna kényeztette őt. Itt a fiú az elején nem kapta meg, amit akart, és átment VV Renihez egy kis kielégülésre. Aztán a párbajról kiesett lány csak beadta a derekát, pont a nappali közepén, ahol VV Barna VV Renivel is hancúrozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás