promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi feszülős ruhában tárta elénk a tökéletes testét, ennél dögösebb videót nem látsz ma
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi komoly sérülést szenvedett, de végre ismét csúcsformában van.

Szabó Zsófi már jó ideje bizonyít a Reggeli műsorvezetőjeként, és sokaknak ő a kedvence, legalábbis abból kiindulva, hogy rendszeresen jelennek meg olyan kommentek, amikben azt írják a rajongói, hogy amint meglátják őt reggel az RTL képernyőjén, máris tudják, hogy az a nap jó lesz. Bár az is megesik, hogy kedves szavak helyett kemény beszólásokat kap, nemrég például sokan kiakadtak az agyonretusált képei miatt:

Már több, mint 391 ezer követővel rendelkezik Szabó Zsófi az Instagramon, és ez leginkább két dolog miatt van: az emberek nem akarnak lemaradni a szexi képeiről/videóiról, amiket időnként megoszt a platformon; illetve mindenki azt várja, hogy egy szép napon felfedi az új pasiját, és végre véget vet a hosszú idő óta tartó találgatásoknak, hogy vajon ki rabolta el a szívét – most az előbbi eset áll fenn.

Szabó Zsófi feszülős ruhában mutatta meg a fájdalmasan tökéletes alakját, a posztnál pedig elárulta, hogy 6 hete komoly sérülést szenvedett, ugyanis bokaszalag szakadása volt, de végre ismét tud futni – közben pedig oda is szúrt a negatív kommentelőknek, mivel leírta, hogy nem felszínesség miatt nem posztol sűrűn a közösségi oldalán, hanem azért, mert nincs közléskényszere.

Ezek alapján hiába várják a rajongói, hogy minden lépésébe beavassa őket Szabó Zsófi, hiszen ő nem egy olyan influenszer, aki a nap 24 órájában posztol, hogy mindenki lássa, éppen mit csinál. Ezzel nincs is semmi baj, főleg, hogy amikor időnként kirak valamit, akkor általában ilyen forró felvételeket kapunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás