promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most kétgyermekes családapaként Sub Bass Monster, a kétezres évek legmenőbb magyar rappere
Borítókép:  youtube.com/Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sub Bass Monster egykor uralta a slágerlistákat, manapság pedig családapaként bizonyít.

Máté Szabolcs már a '90-es évek közepén aktívan rappelt, de 1999-ben jött el számára az igazi, nagy áttörés, mikor Sub Bass Monster néven megjelentette a „Nincs nő, nincs sírás” című gigaslágert. Onnantól kezdve nem volt számára megállás, elképesztően sikeresek lettek a szerzeményei, amik között ott volt a „Gyulafirátót”, „Mákvirág”, illetve egyebek között a „Négy ütem” is, ami jelenleg több, mint 10 milliós megtekintésnél jár YouTube-on – itt meg is lehet hallgatni, hátha valakinek megkoptak az emlékei:

Sub Bass Monster volt a kétezres évek egyik legmeghatározóbb, legnépszerűbb rappere, tényleg csak úgy ontotta magából a slágereket, de aztán ahogy az lenni szokott, kicsit eltűnt, és mondhatni csak az örökérvényű zenéi maradtak utána. A platina-, illetve aranylemezes rapper a rajongói legnagyobb örömére most, 45 évesen is aktív bizonyos szempontból, hiszen jár néha fellépni, de manapság leginkább családapaként bizonyít.

2017-ben Sub Bass Monster feleségül vette a szerelmét, akivel hamarosan megszületett az első gyermekük, Belián. 2019-ben ismét édesapa lett a rapper, ugyanis világra jött a kislánya, Auróra, akinek az édesanyja adta a nevét – a kisfiút az apukája nevezte el, mindketten igazán különleges nevet kaptak.

Máté Szabolcs, vagyis Sub Bass Monster karácsonykor ki is rakott egy ünnepi képet, amin megcsodálhatjuk a gyönyörű családját. Ritkán tesz ilyet, a követői pedig a visszajelzések alapján nagyon hálásak voltak ezért, hiszen rengeteg gratuláló kommentet kapott a poszt. Úgy tűnik, hogy a rapper megtalálta a boldogságát, és ugyan már nem olyan sűrűn lép fel, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt, de így is teljes az élete a szeretteivel.

Így néz ki most Sub Bass Monster és a családja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás