promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjet bántja, hogy szex közben a felesége valami egészen másról fantáziál – el is árulta, hogy miről
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fordított esetben alighanem az asszonynak állna feljebb.

A megszokás könnyen a szex és az intimitás halálát okozhatja, amit sok házas fél is megtapasztal az élete során. Néhányan igyekeznek egyedi dolgokkal, ötletekkel feldobni a nemi együttléteket, hogy azok ne váljanak unalmas rutinná.

Egy férj viszont arról panaszkodott nemrég névtelenül, de a közösségi média széles nyilvánossága előtt, hogy a felesége talán túlságosan is szabadjára engedi a fantáziáját a szeretkezéseik közben.

„Van egy haverom, akit Jumbónak becézünk, mert a férfiassága mérete terén elég bőkezű volt vele a természet. Valamikor együtt fociztunk, most pedig a közelünkbe költözött a csajával, a feleségem pedig megszállottja lett a fütykösének”

– panaszkodott a férj, akit nem szarvaztak fel, de már az is nagyon zavarja, hogy a neje folyton a cimborája péniszét emlegeti a lepedőcsatáik közben. Sőt, mindig megkéri arra a párját, hogy minél részletesebben írja le, mert ez egész egyszerűen felhúzza őt.

Ez persze meglehetősen kellemetlen, de aligha válóok, és sok férfi valószínűleg fel sem venné az izgató ábrándozást. A Daily Star újság szexuális tanácsadója jelen esetben mégis a feleséget marasztalta el, akinek nem kellene ilyen nyíltan vágyakoznia a másik pasi után, hiszen valószínűleg neki sem esne jól egy fordított helyzet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás