promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kritikus állapotban a Marvel-filmek sztárja, helikopterrel szállították kórházba
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Súlyos balesetet szenvedett a Marvel-filmek ünnepelt sztárja.

Hetek óta heves hóviharok és fagyos, hideg időjárás sújtja az Egyesült Államokat, melynek következtében az utak járhatatlanok, az autókat betemette, a házak bejáratait pedig eltorlaszolta a hó, nagyon sok háztartásban elment az áram, és legalább ötvenen haltak meg. Észak-Amerika nagy részén csaknem 20-30 fokkal esett vissza a hőmérséklet, a legtöbb helyen mínusz 20 fok alatti hőmérsékleteket mérnek. A bombaciklon nevű időjárási jelenség a Mexikói-öbölig is elért, Kanadában pedig mínusz 53 fokig hűlt az idő. Amit eddig csak olyan filmekben láthattunk, mint például a Holnapután-ban, az most valósággá vált, hiszen ez a viharos szél és hófúvás befagyasztotta Amerikát.

A Marvel-filme sztárja, a Sólyomszemet alakító Jeremy Renner az Instagram-oldalán több videót is megosztott erről a rendkívüli időjárásról, mai miatt az ő autóját is betemette a hó. Nemrég egy olyan videót osztott meg, amin éppen egy terepjáróval driftelget a friss havon.

Most azonban nagyon aggódnak érte a Marvel-rajongók, ugyanis a színész vasárnap súlyos balesetet szenvedett hókotrás közben. Jeremy Renner-t január 1-jén, vasárnap kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba.

Hókotrás közben balesetet szenvedett Jeremy Renner amerikai színész – írja a Guardian. Az eset vasárnap történt, a színészt kritikus, de stabil állapotban, helikopterrel szállították kórházba.

„Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van a sérülések miatt, amiket egy időjárással kapcsolatos balesetben szenvedett el, miközben havat kotort a mai nap folyamán. A családja vele van, és kiváló ellátásban részesül”

– nyilatkozta a színész szóvivője a The Hollywood Reporternek.

Bár Jeremy Renner rengeteg filmben játszott már, mégis a Marvel-filmek Sólyomszemeként vált világhírűvé. A színészt legutóbb a saját karaktere önálló sorozatában láthattuk, ami 2021 végén debütált a Disney+-on. Állítólag a baleset a színész farmján történt, ami a Sierra Nevada hegységben, a Tahoe-tó felett található. Abban a térségben 35 ezer háztartásban ment el az áram december 31-én a heves hóviharok miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás