promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo minden ruhát ledobott magáról, hogy bocsánatot kérjen egy magyar hírességtől
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, nem csak egy egyszerű földi halandók, a celebek is átértékelik és lezárják az óvéet. Pumped Gabo is számvetést készített 2022-ről, és arra jutott, hogy valamiért bocsánatot kell kérnie.

Talán még emlékszik a nagyérdemű a kellemetlen incidensre, amely a Gyertek át! forgatásán történt.  Pumped Gabó kissé túlzásba vitte az alkoholfogyasztást, olyannyira, hogy a fiatalember alig bírt megállni a lábán. A helyzet aztán annyira kellemetlenné vált, hogy a műsor producere megkérte, hogy távozzon a helyszínről.

Újabb fejlemény az ügyben, hogy Pumped Gabo önvizsgálatot tartott és arra jutott, hogy történteket eléggé megbánta, ezért bocsánatot is kért Instagramon.

[[kod]]

"Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérnin Sebestyén Balázstól a Gyertek át teljes stábjától és játékostársaimtól. A viselkedésem toxic volt. Magyarázatnak nincs helye"

- fogalmazott. A bejegyzést egyébként érdemes tovább is lapozgatni, a kigyúrt celeb ugyanis további pikáns részleteket is megosztott követőivel, többek között egy olyan képet, amelyen meztelennek tűnik és egy táblát tart a kezében, amelyre azt írta, 

"Neharagudj Balázs".

Aztán írt az ügy részleteiről is. Ez alapján Sebestéyn Balázs három adásba is meghívta Gabót, az elsőről elkésett, a másodikat "szétbarmolta".

"Az nem volt az én napom, sajnálom"

- fűzte hozzá, és küldött egy hangüzenetet is a műsorvezetőnek. Ebben arról beszélt, hogy tényleg szgyelli és sajnálja a viselkedését, mert pont Balaázs az az ember, akit nem szeretett volna megbántani, ugyanis mindketten hasonlóan spirituálisak. Korábban a Promotions is beszámolt az incidensről, erről alább. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás