promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Pumped Gabot elvitte a rendőrség
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo komoly összetűzésbe keveredett a rendőrökkel.

Pumped Gabo volt a Szerencsekerék pénteki adásának sztárvendége. Ismerve a Pumpedék című műsor miatt felkapott, és azóta is érthetetlen okokból futtatott fenegyereket, senki sem számított arra, hogy akár egy forintot is elnyer a műsorban.

Sokáig stabilan nullán is állt, ugyanis alig volt betű, vagy megfejtés, amit eltalált volna, aztán az utolsó fordulóban óriási szerencséje volt, mert a nagy esélyes László végül elrontotta az utolsó megfejtést, így Gabo került be a fődíj játékba.

Gabo közel 2 millió forintot nyert, de mikor Kasza Tibi megkérdezte tőle, hogy ebből a pénzből szeretne-e felajánlani valamennyit valakinek, ő azonnal rávágta, hogy

„Dehogyis! Viszem anyámat Ibizára!”

Kasza Tibi ezen annyira meglepődött, hogy hirtelen nem is tudott mást mondani, csak azt, hogy

„Nagyon szimpatikus”

Természetesen, mint minden celebről, Gaboról is megismerhettünk egy történetet az Igaz vagy hamis? nevű magánhangzó játékban, aminek bizony minden szava igaz volt.

Történt ugyanis, hogy Gabo egy évvel ezelőtt Varsóban járt, ahol elkocsikázott egy boltba. Miközben vásárolt, az autóját el akarták vontatni, mert rossz helyen parkolt. Gabo vitába keveredett a rendőrökkel, egyikőjüket pedig dulakodás közben meg is lökte, így lefogták. De Gabo akciófilmekből tanult mozdulatokkal bújt ki a rendőrök kezei közül, de végül elkapták, és egy éjszakát a varsói rendőrőrsön kellett töltenie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás