promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi kitálalt: valójában ez okozta Krisztián halálát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi elmondta az igazságot: nem drogok okozták Krisztián halálát.

2022 májusában hunyt el Berki Krisztián, akinek haláláról azóta sem derült ki, hogy pontosan mi okozta. Szó volt tiltott szerekről és szívproblémáról, de eddig sem az özvegye, sem a családja nem mondott semmit erről. Berki Mazsi most viszont megtörte a csendet, és a Palikék világában árulta el, hogy mitől is halt meg Krisztián.

A luxusözvegy állítása szerint Berki Krisztián korai halálát egy olyan betegség okozta, amit még előtte is eltitkolt, de utólag több mindenre fény derült.

„Nem minden arany, ami fénylik. Lehet, hogy gyönyörű egy alma, de ha beleharapsz, akkor keserű. A testünk is ilyen, ezért vigyázni kell rá. Fontos, hogy foglalkozzunk vele és ha jelez, hogy nincs rendben, akkor el kell menni orvoshoz. Sokan azt hiszik, hogy a tünetek ellenére nem betegek, de amikor már látszik is a betegség, megtörténik a baj. Egy férfi betegnél meg végképp nincs rosszabb. Utólag kiderült, hogy Krisztiánnak volt egy rossz véreredménye, amit még nekem sem mondott el. Kifelé erős látszatot keltett, de belül sebezhető volt”

Berki Mazsi ezzel minden eddigi teóriát és találgatást eloszlatott, hiszen bevallotta, hogy Krisztián beteg volt, de hogy pontosan milyen betegsége, azt már nem fejtette ki. Mindenesetre ez egy váratlan fordulat az egykori médiaszemélyiség halálának ügyében, ami még több kérdést vet fel.

Az igazságot feltáró beszélgetésbe az alábbi videóban hallgathattok bele, amit a TikTok-ra töltöttek fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás