promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország legszebb nője a mellei közé zárta a rajongóit
Borítókép:  RTL/Sárosi Zoltán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jázmin Viktória nem szégyelli megmutatni formás kebleit.

Jázmin Viktória sokak számára lehet ismerős, hiszen ő lett Magyarország legszebb nője, mikor megnyerte a 2021-es Miss Universe Hungary-t. A magyar szépségkirálynő ezek után hazánkat képviselte a Miss Universe szépségversenyen, amit az izraeli Eliatban tartottak. Viktória úgy vált országosan ismertté, hogy egy olcsó Zara-ruhában volt kénytelen kivonulni a nemzeti lobogóval a kezében.

2022 szeptemberében a magyar újságok címlapjára került, ugyanis kis híján ember- vagy szervkereskedők áldozatává vált, miután egy modellmunka miatt Észak-Macedóniába utazott. Jázmin Viktória élete szó szerint 24 órán múlott, és ha nem értesítette volna időben a hatóságokat, akkor biztos tragédia történt volna.

Viktóriát később az RTL nézői a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadában láthatták, ahol ugyan nem sokáig jutott, de elmondhatja magáról, hogy ő is ott volt a dzsungelben.

A magyar szépségkirálynőnek több, mint 13 ezer követője van az Instagramon, akiknek a hűségét rendszeresen szebbnél szebb fotókkal hálálja meg. Viktória egyáltalán nem egy szégyenlős fajta, és ezt bizonyítják azok a képek is, amiken megvillantja formás melleit. A 21 éves modell most is így tett, az év utolsó napjaiban olyan bejegyzéssel örvendeztette meg a rajongóit, amivel beengedte őket a keblei közé.

A követői olyan jelzőket használtak a kommentszekcióban, mint gyönyörű, vonzó, szóval szemmel láthatóan elnyerte a tetszésüket a villantós kép.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás