promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz Barbara mellbimbóit csak csipkék takarják, brutáldögös a Mokka műsorvezetője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orosz Barbara elég bevállalós ruhában pózolt, egészen bámulatos a látvány.

Jelenleg a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában bizonyítja tehetségét a gyönyörű Orosz Barbara, akit rengeteg helyen láthattunk már az utóbbi években akár színésznőként, akár műsorvezetőként. Bárhol is tűnt fel, az biztos, hogy pillanatok alatt megdobogtatta a nézők szívét a szépségével, hiszen sokak szerint ő a magyar televíziózás egyik legcsábítóbb alakja – nem hiába rajonganak érte ilyen sokan.

A 43 éves Orosz Barbara nemrég a HOT! Magazinban mesélt arról, hogy már több, mint egy éve boldog párkapcsolatban él egy férfival, akivel angolul, illetve franciául beszélgetnek egymással, ráadásul pár napja a lánykérés is megtörtént, amire a műsorvezető természetesen boldogan mondott igent – még a Mokkában is megmutatta a káprázatos jegygyűrűjét, miután a kollégája, Istenes László felhívta rá a figyelmet.

Orosz Barbara azt is elkotyogta, hogy állítólag márciusban akár már az esküvőt is megtarthatják a szerelmével, szóval biztos, hogy hatalmas az izgalom – és egy kis izgalom most a híresség hódolóinak is jutott, ugyanis nemrég kikerült egy fotó, amin egy olyan ruhában pózol a Mokka műsorvezetője, ami alá nem vett fel melltartót, és csupán csipkék takarják a mellbimbóit, szóval tűzforró a látvány.

Egészen hihetetlen, hogy mennyire kívánatos a kifejezetten bevállalós felvételen Orosz Barbara, aki persze bombasztikusan néz ki ebben a csodás ruhakölteményben is. Nem is húzzuk tovább az időt, itt lehet megtekinteni a műsorvezető dögös fotóját, amivel már a fél országot meghódította:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás