promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végighallgatta, amint a saját ágyában csalja meg a felesége a munkatársával
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem igazán sok szereplős a történet, azonban annál ütősebb. Elfelejtette ugyanis lekapcsolni a babamonitort az a brit feleség, aki a szeretőjével töltött el néhány pásztorórát, aki nem más, mint a férje volt munkatársa. Lett is kisebb botrány az ügyből. 

Kisebb késes üldözés lett a vége annak, hogy a 47 éves Marek Fecko a telefonján hallgatta végig a munkaidejében, amint a felesége megcsalja, ugyanis a telefon össze volt kapcsolva a babamonitorral, amely a hálószobájukban volt. A férfi annyira ideges lett, hogy az aktus végére sikeresen haza is ért, majd késsel kergette a harmadik felet, aki egyébként egy korábbi munkatársa volt. 

Hiába szép a szerelem, ha egy idő után unatkozni kezdenek a felek. Így történhetett ez Marek Fecko feleségével is, aki - amíg a férje a munkahelyén volt - szeretőjét fogadta a házaságyukban. A pech az, hogy bár a nő elfordította a babamonitort, nem kapcsolta ki, ami azt jelenti, hogy az aktus közbeni hangokat, vagy éppen rövid párbeszédeket nem volt nehéz meghallania a felszarvazott férjnek. 

Fecko egyébként sejtette már egy ideje, hogy a felesége szeretőt tart, mert furcsa üzeneteket talált a felesége telefonjában, csakhogy bizonyítéka nem volt a hűtlenségre. Aztán, amikor lett, gyorsan el is indult a munkahelyéről, hogy számon kérhesse a nőt, viszont túl korán érkezett, a szerető még ott volt a tett helyszínén. Főhősünknek nem kellett több, kést rántott, és üldözni kezdte a harmadik felet, miközben válogatott fenyegetéseket vágott a fejéhez - számolt be az esetről a DailyMail

A férfit a bíróság 120 óra közösségi munkára ítélte, amelyet 18 hónap alatt le kell tudnia, illetve, távoltartási végzést is kapott, amely alapján nem közelítheti meg a felesége szeretőjét. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás