promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi gigamellei beterítik a képernyőt, 46 évesen is egy igazi bombázó
Borítókép:  RTL Magyarország (via liner.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szandi most is csúcsformában van, és ezt dögös képekkel tudjuk bizonyítani.

Szandi mindössze 12 éves volt, mikor elragadta őt a színpadi élet, és az eredményei láttán nagyon jól döntött azzal, hogy énekesnő lett belőle, hiszen állítólag máig ő a legfiatalabb platinalemezes előadó Magyarországon. Annak idején igazi tinisztár volt, rengeteg slágert hozott nekünk, és a rajongói legnagyobb örömére a mai napig aktívan zenél, és készít remek dalokat – bár nemcsak a csodás énekhangjával hívja fel magára a figyelmet.

Az Álarcos énekesben is mindenkinek Szandira szegeződött a tekintete, ugyanis a híresség szinte minden egyes adásban bombasztikusan festett, az emberek pedig alig hittek a saját szemüknek, hogy ilyen jól néz ki. Az énekesnő azóta is időnként megajándékozza a követőit pár kifejezetten csábító képpel, amik pillanatok alatt felforrósítják a hangulatot még a hideg téli estéken is.

Szandi egy elég bevállalós ruhában pózolt, ami rendesen kiemelte a hatalmas melleit, amik szinte beterítik a képernyőt – nem csoda, hogy csak úgy özönlöttek a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek a tűzforró poszthoz, ami persze rengeteg kedvelést kapott Instagramon, hiszen nagyon sok embernek bejön a jelenleg 46 éves híresség.

Az eddigi visszajelzések alapján rengetegen örülnek annak, hogy Szandi néha ilyen bejegyzésekkel jelentkezik a közösségi oldalán, hiszen ő valóban gyönyörű, és minél többet mutat magából, annál boldogabbak a rajongói/hódolói – nyáron majd nagy valószínűséggel érkeznek tőle bikinis fotók is.

Itt lehet megnézni Szandi dögös képét:

Itt pedig egy régebbi, bikinis fotója látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás