promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frei Tamás feleségül vett egy híres magyar színésznőt, és még papír is van róla
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, hogy még mindig tartogat újdonságokat a 2022-es év, bár már a végéhez közeledünk. Ezúttal az derült ki, hogy Frei Tamás feleségül vett egy híres magyar színésznőt még nagyjából húsz évvel ezelőtt, aki nem más, mint Szulák Andrea. 

A részleteket a színésznő osztotta meg a Story Magazinnal, amelyet a Blikk szemlézett. Ez alapján a frigy akkor történt, amikor még Szulák Andrea és Frei Tamás együtt forgatott egy tévéműsorban még a kétezres évek elején.

A híresség a NőComment! szilveszteri adásában mesél bővebben a liezonról, azonban annyit már most is tudni lehet, hogy abban az iődben az Amerikai Egyesült Államokban forgattak egy utazós műsornak, és - amint azt illik - Las Vegast is meglátogatták. 

„Egy televíziós műsor kapcsán jártuk a világot, és egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban. Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe, és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről a mai napig papírom van”

- fogalmazott Szulák Andrea, aki ennek ellenére nem él házasságban, ugyanis ezeket a frigyeket sem az egyház, sem semmilyen törvény nem ismeri el. Bárhogy is, Szulák Andrea állt már oltár előtt, ráadásul nem is akárhol, a szerencsejáték fellegvárában. 

Korábban a Promotions is írt a színésznőről, egészen pontosan még februárban, amikor kiderült, hogy a színésznő ötven felett fogadta el magát úgy, ahogy van, és - talán ezért, talán nem - rátalált a szerelem, azonban azt teljesen biztosan kijelentette, hogy párjával nem terveznek együtt nyilvános megjelenést. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás