promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Reviczky Gábor csinos, fiatalos feleségét? A magyarok Zimmer Ferije ritkán mutatja meg, de most kivételt tett
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Reviczky Gábornak és Krisztinának két gyermeke is született, mióta 1999-ben, 23 évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket. A színész most megmutatta családját - így Krisztinát is - a nagyérdeműnek. 

A Reviczky családban az ünnep a rokonok összehozásáról szól, ugyanis a családjuk az ország, sőt a világ különböző pontjain élnek, emiatt pedig az is előfordul, hogy az évben ez az egyelen alkalom, amikor mindenki tud találkozni. 

A Fókusz adásában Reviczky Gábor elmondta, hogy szegény családban nőtt fel, ezért az ünnepet bár szerény körülmények között, mégis együtt töltötték. 

"Rettenetes szegénységben voltunk. Természetesen nagyon szerény ajándékok voltak"

- fogalmazott a kamerák előtt a színész. Hozzátette, hogy a nagyapja viszont műszaki zseni volt, így készített neki egy villamosvasutat.

"Hát, ez aztán, ez egy fantasztikus ajándék volt"

- fűzte hozzá kissé elérzékenyülve. Több év kihagyás után - mivel a koronavírus terjedése miatt nem sikerült összehozni a közös ünneplést - azonban az idén szinte teljes volt a létszám. A legkisebb unokája ugyanis csak nemrég született meg, és őt nagyon óvja az édesanyja, emiatt ők most nem mentek át karácsonyra. Beszámolt arról is, hogy a hagyományos halészlét idén lecserélték - egészségügyi szempontból - lazacra, ugyanis abban irtózatos mennyiségű D-vitamin található. 

Udvaros Dorottya - a Mis kis falunkban a polgármester testvérét alakítja - pedig azt mondta, hogy bár nem egy nagy konyhatündér, azért ő is szokott készülni az ünnepre, csak azt általában komoly kutatómunka előzi meg, átlapozza az összes fellelhető szakácskönyvet. Csuja Imre is megemlékezett a régi karácsonyaikról. 

"Elég csórók voltunk és az anyám meg az apám ott spóroltak, ahol tudtak, és arra emlékszem, hogy Szenteste-koradélután anyám kiment a piacra, összegyűjtötte az árusoktól a törött fenyőágakat, kreppapírral bevont egy seprűnyelet és arra ráakaztgatta ezeket a fenyőágakat, és hát olyan volt, mint egy igazi karácsonyfa. És azt díszítettük föl. Ez még olyan békebeli meghitt pillanat volt"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás