promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mi kis falunk sztárja, Reviczky Gábor is halad a korral – regisztrált az Instára
Borítókép:  Romismozi // You and Media Management
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reviczky Gábor, egy ország Gabenje vagy az elmúlt években A mi kis falunk Janója mindig is híres volt arról, hogy szabadidejét is aktívan tölti, amelynek egyaránt része a horgászat, a gasztro rendezvényeken való részvétel vagy éppen az aktív jelenlét a közösségi média platformokon.

A 71 éves színművész folyamatosan jelen van a Facebookon, ahol minden korosztály számára értékes tartalmat oszt meg, hiszen ha kell verset mond, ha kell exkluzív információkat látja el követőit egy forgatásról, vagy virtuálisan kávézik rajongóival. 

Természetesen jelenleg is nagyon elfoglalt Reviczky Gábor, hiszen a Hungarikum Nyomában című, nemsokára bemutatásra kerülő sorozatot forgatja, a Post Mortem filmet népszerűsíti, valamint ezen a hétvégén a Magyar Vizsla Főversenyen is lehet majd vele találkozni Soponyán. A szakmai elfoglaltságok mellett azonban elcsíptük, ugyanis a mai napon elindította az Instagram oldalát, ahol egy hatalmas mosollyal köszöntött mindenkit. 

A színész ezzel kapcsolatban a Promotions.hu-nak nyilatkozott először:

„Egy nagy mosollyal indítottam el az Instagram oldalam, ahol szeretnék pozitív pillanatokat okozni a követőimnek. Izgalmas dolgok történnek velem folyamatosan, amelyről szeretném, hogy ők is értesüljenek, így pedig együtt lehetünk ezen a platformon, ebben az évben is, amikor sok tervünket átírta a koronavírus. Annyit viszont ígérhetek, hogy aki velem tart, minden fontos hírről és háttérinfóról első kézből fog értesülni”

– mondta a Kossuth-díjas színművész. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás