promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb világháború, Marsra szállás, éhínség - itt vannak Nostradamus jóslatai 2023-ra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképzelhető, hogy eszkalálódik Oroszország Ukrajna ellen folytatott háborúja, amint az is, hogy ember lép a Marsra. Nostradamus próféciái szerint 2023-ban éhínség, gazdasági katasztrófa, globális felmelegedés, és zavargások jönnek.

Ha mindez igaz, 2023 sokkolóbb lesz, mint az élet valaha, de nézzük pontosan a próféciát. Jó tudni, hogy a próféta 1555-ben adta ki Próféciák című könyvét, amelyben 942 olyan verset írt, amelyek jövendölésnek számítanak, és amelyekből jó néhányban igaza is lett Nostradamusnak. 

Ez alapján 2023-ban eljön a nagy háború. Az egyik nagy jóslat ugyanis egy óriási háborúra vonatkozik.

"Hét hónap nagy háború, emberek halnak meg gonoszság miatt"

- ez utalhat arra is, hogy az orosz-ukrán háború akár III. világháborúvá is eszkalálódhat - fogalmazott ezzel kapcsolatos videójában Benii.

A Youtuber arra is felhívja a figyelmet, hogy Nostradamus egy "Égi Tűzre" is utal a próféciáiban. Hozzáteszi, hogy ez a jóslat baljósabb, mintha egy királyi rezidencia égne le valahol a világon, ugyanis a Bibliában a tűz mindig valaminek a végét jelezte. Beszélt arról is, hogy könnyen lehet, hogy megtörténik a Marsra szállás. Felidézte, hogy Elon Musk tervei szerint 2028-ban szeretne embert küldeni a vörös bolygóra, és úgy tűnik, Nostradamus is ilyemit jövendöl, amikor "leeső fényről" fogalmaz. Megjegyzi, ez arra is utalhat, hogy előbb-utóbb gyarmatosítja az emberiség a szomszédos bolygót.

Gazdasági katasztrófáról is beszél a Youtuber, ugyanis a koronavírus-válság és az orosz-ukrán háború miatt így is vannak gazdasági problémák a világban, amelyek jövőre még nagyobbak lehetnek. Például olyan magasra emelkedik a búza ára, hogy "az ember megeszi majd embertársait". Továbbá a globális felmelegedés folytatására is felhívja a figyelmet a próféta.

A gazdasági provblémák és a megélhetési nehézségek miatt egyre nyugtalanabbak lesznek az emberek, amelyek akár lázadásokban is kicsúcsosodhatnak, elsősorban a gazdagok ellen. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás