promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila már ezerszer megbánhatta, A Nagy Ő-győztes Timié a karácsony első igazi villantása
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lovászlányt látszólag már nem szomorítja el a szakítás.

Az idei év egyik kellemes meglepetésének számított A Nagy Ő újabb műsorfolyama a TV2-n. Árpa Attila váratlanul jó show-t hozott össze a szívére vágyakozó hölgyekkel, és a közönség is jobban fogadta a produkciót, mint tavaly Tóth Dávid próbálkozását.

Árpa választottja a lovászlány Nyergesi Tímea lett, aki rögtön a bemutatkozáskor lenyűgözte azzal, hogy – furcsa szerepcserével – egy fehér lovon érkezett meg az életébe. A párkereső realityben talán voltak Timinél bájosabbak, és olyanok is, akik egy ideig esélyesebbek voltak a végső sikerre, a férfi főszereplő választása azonban mégis őrá esett.

A műsor befejezése után aztán elárulták, hogy az egész csupán egy romantikus mese volt mindkettőjük részéről. Amely happy enddel zárult, és Árpa ennél nem is akart többet. Timi talán kissé csalódottabb volt a gyors szakítás után, viszont szerzett annyi ismertséget a műsor által, hogy azt most kiválóan kamatoztathatja.

És ezt ügyesen meg is teszi, hiszen alighanem az övé lett az idei karácsony első valamire való villantása. A 32 éves szőke szépség feszes fehér szettbe bújt, és úgy állt neki karácsonyfát díszíteni, hogy közben minden oldalról megcsodálhatjuk kerek idomait.

„Timivel, a @anagyotv2 választottjával fotózhattam legújabb kollekciómat!! Hát nem olyan, mint egy kis földre szállt angyalka?”

– tette fel a költői kérdést a tervező Király Beáta. A közös munkáról egy videó is készült, amelyben Timi önfeledten pózol, díszít, és a végén még csókot is dob mindenkinek, aki az ünnepre készülődés közben rá is tudott pár percre figyelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás