promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fotók: Dua Lipa túl rövid szoknyája alól formás fenekének domborulatai is kilátszódtak - íme a fotó, amelytől szó bennszakad és hang fennakad
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszak legszexibb fotósorozata alaposan felrobbantotta az internetet.

Dua Lipa, a világ egyik leggyönyörűbb énekesnője év végével sem lassít, elképesztő fotósorozatokkal van tele az Instagram-oldala, és persze a többi közösségi média platformon is képviselteti magát a csodatestű énekesnő, aki minden képével meg tud minket lepni.

Ha merész, bevállalós és forró fotókat akartál látni, akkor Dua Lipa oldala garantáltan a legjobb választás volt eddig is. Az elmúlt hetekben nagyon sok cikk született Magyarországon is az albán származású énekesnő magánéletéről is, pedig ilyan tematikájú írások csak nagyon ritkán szoktak jönni. Úgy hírlik ugyanis, hogy Trevor Noah immár a múlté, és a gyönyörű énekesnő már új vizeken van, és Jack Harlow-val randizik.

Több cikk is írról ír, hogy még pár hónappal ezeleőtt találkoztak, és bizony ez már szimpátia volt első látásra, és azóta folyamatosan kapcsolatban állnak. Később New Yorkban is együtt látták őket, miközben folyamatosan azon voltak, hogy senki ne lássa őket együtt. Az elmúlt időszakban amúgy nem ez volt az egyetlen pletyka Dua Lipával kapcsolatban, hiszen több híres celebbel is összehozták már a lpaok, de sokszor csak kacsának bizonyultak a bennfentesektől számazó információk. Bár Dua Lipától hiába várjuk, hogy bármelyik pletykára választ adjon.

Ami azonban érdekes, hogy bennfentes újságírók azt megtudták, hogy Jack Harlow korábban Dua Lipa beleegyezését kérte legújabb albuma megjelenéséhez, amelyen amúgy található egy dal is, amely a gyönyörű énekesnőről szól.

Aki az elmúlt időszakban bizony brutálisan szexi képekkel lépett a publikum elé:

És hogy mi ez a dal Jack Harlowtól? A YouTube-on nagyon hasít a szám:

[[cikk2]]

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás