promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázó Dua Lipa átlátszó szoknyában állt a kamerák elé? Elképesztő fotók a csodatestű énekesnőről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotósorozat, nagyon forró fotókkal.

Dua Lipa a világ egyik leggyönyörűbb és legtehetségesebb énekesnője, Magyarországon is százezrek imádják a zenéit. Állandóan turnázik, már többször is bejárta a világot. A koszovói-albán származású előadó most éppen Dél-Amerikában járt, méghozzá Mexikóban, ahol élete egyik legnagyobb koncertjét adta 65 ezer mexikói előtt. Maga az énekesnő is az egyik kedvenc helyének nevezte a dél-amerikai országot. A "Future Nostalgia" névre hallgató turnéja egyik legjobb állomása volt a mostani, ezt többször is kifejtette a világsztár a közösségi médiában.

Dua Lipa, mint mindig megint elképesztő szettekben lépett a színpadra, aki még nem látott egy Dua Lipa-koncertet sem, valószínűleg a zene mellett nagyon élvezni fogja a showt is, hiszen a gyönyörű énekesnő mindig tud meglepetést okozni színpompás ruháival, amelyek nagyon sokszor igen rövidre vannak szabva. Dua Lipa amúgy már Instagram-on is számtalanszor bebizonyította, hogy öltözködésben verhetetlen, és csupa meglepetésekkel szolgál a rajongóinak.

A napokban felkerült képeken az énekesnő még Mexikóban pózolt a tükörnek és a kamerának, és a posztok mellé azt is leírta, hogy hihetetlenül élvezte a turné ezen állomásának minden pillanatát. A posztban több videó és kép is látható, sok pedig egyenesen a showműsorból való, ahhoz, hogy a nagyon mini, átlátszószoknyás képhez eljussatok négyet kell maj lapoznotok a posztban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás