promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi álomautóval jár Rubint Réka, büszkén mutatta meg követőinek a csúcsverdát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka egy gyönyörű Mercedesszel szeli az utakat.

Kifejezetten aktív, és bátor év volt ez Rubint Réka és a családja számára, hiszen a híresség sokak meglepetésére szerepelt a Dancing with the Starsban Andrei Mangra partnereként, a két legidősebb gyermeke, Lara és Norbika pedig betörtek a magyar médiába: előbbi a Sztárban sztár leszek! online riportereként, utóbbi pedig A Farm VIP versenyzőjeként bizonyított – Schobert Norbiék pedig nagyon büszkék rájuk.

Rubint Réka nevéhez idén is rengeteg Alakreform esemény kapcsolódik, hiszen folyamatosan járja az országot, és edzéseket tart a mozogni vágyóknak. Hosszú ideje csinálja ezt fáradhatatlanul, a rajongói pedig imádják őt emiatt. A hosszú utakhoz természetesen egy olyan jármű is kell, ami megbízható és kényelmes, a fitneszedző pedig úgy tűnik, hogy megtalálta magának a tökéletes kocsit.

Büszkén tudatta a közösségi oldalán a követőivel Rubint Réka, hogy már 7. éve ő a Mercedes-Benz márkanagykövete – de ezzel már minden bizonnyal tisztában vannak a rajongói, hiszen jó ideje egy csodálatos, igazi álomautónak számító Mercedes-Benz GLE 400 d 4M Coupéval járja az utakat a híresség, aki ezt írta a csúcsverdáját megmutató posztnál:

„Köszönöm a bizalmat, hogy mindig gyönyörű, biztonságos autóval vihetem el a mozgás örömét az ország különböző pontjaira!”

Az biztos, hogy egy ilyen elképesztő járműben nagyon jó lehet utazgatni, sokan csak álmodoznak arról, hogy egyáltalán mehessenek egy kört egy ilyen szuper autóval. Úgy látszik, hogy Rubint Réka is teljesen elégedett vele, hiszen az eddigi bejegyzései alapján ez a Merci biztos partnere a kalandjai során – itt lehet megnézni pár képet a járgányról, ami után biztos, hogy rengetegen megfordulnak az utcán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás