promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: ő lehet Csuti szemtelenül fiatal új barátnője
Borítókép:  YouTube.com/FrizbiTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem Csutira.

Körülbelül egy éve jelentette be Magyarország egykori álompárja, Csuti, azaz Szabó András és Kulcsár Edina, hogy nem folytatják tovább, végleg elválnak egymástól. Rengeteget küzdöttek házasságuk megmentéséért, Edina korábban úgy fogalmazott, hogy a Nyerő Páros című műsorba is azért vágtak bele, hogy újra feléledjen a szikra.

Ez azonban nem történt meg, így szakítottak. Kulcsár Edina villámgyorsan megtalálta új párját, névszerint Varga Márkot, művésznevén G.w.M-et, a népszerű magyar rappert. Mi is beszámoltunk róla tegnap, hogy Márk feltette a nagy kérdést Edinának, amire ő igennel válaszolt, tehát egybekel a sztárpáros, akiknek egyébként ma jelenik meg az első közös számuk.

Csuti a szakítást külső szemmel úgy tűnik, hogy érettebben viselte: nem ugrott bele egy új kapcsolatba, bár próbálkozásokból nem volt hiány. Nyáron szakítottak fekete hajú bombázó barátnőjével, Ginával, illetve Szorcsik Vikivel is randizott az üzletember, sikertelenül.

Úgy tudni azonban, hogy egy vidéki városban élő, barna hajú lány lehet Csuti szívének vadonatúj választottja. A hírek szerint a leányzó egyébként jóval fiatalabb Csutinál.

Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron"

– nyilatkozta Csuti a Frizbiben, de azt azért hozzátette, hogy a karácsonyt még külön töltik. Az üzletember felfedte azt is, hogyha a gyermekei nem fogadnák el az új párját, akár örökre egyedül maradna. 

Új szerelme mindent megtestesít, amit Csuti kedvel: okos és sportos is, na meg persze gyönyörű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás