promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: G.w.M megkérte Kulcsár Edina kezét, óriási a boldogság
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M feltette a nagy kérdést Kulcsár Edinának, ő pedig igennel válaszolt.

Év elején derült ki, hogy Kulcsár Edina elhagyta az akkori férjét, Csutit, és összejött a híres magyar előadóval, G.w.M-mel. Rengeteg támadást kaptak annak idején, de úgy tűnik, hogy a gyűlölködő kommentek nem tudták szétválasztani őket. Sőt, boldogabbnak, és erősebbnek tűnnek, mint valaha, hiszen első közös gyermeküket várják – és még egy közös daluk is úton van.

Kulcsár Edina és G.w.M megtalálták egymásban az igazit, és szinte rohamléptekkel halad a kapcsolatuk, hiszen pár hónapja jöttek össze, de máris családot alapítanak. A rapper a minap elvitte az egykori szépségkirálynőt egy kis karácsony előtti kiruccanásra, de kiderült, hogy nemcsak a pihenés volt a célja ezzel, hanem valami más is, amire minden bizonnyal nagyon vágyott már a párja.

G.w.M megkérte Kulcsár Edina kezét, ő pedig természetesen igent mondott, vagyis ez azt jelenti, hogy hamarosan jöhet az esküvő – de előtte minden bizonnyal megszületik még az első közös gyermekük, hiszen lassan már itt az idő.

Természetesen csak úgy özönlöttek a gratulációk a sztárpárnak, Kulcsár Edina büszkén mutatta meg a közösségi oldalán a gyűrűjét, amit G.w.M-től kapott. Ezzel egy újabb szintre emelkedett a kapcsolatuk, ráadásul mindjárt megjelenik a közös zenéjük is, szóval igazán emlékezetes számukra ez az év – Csuti egyelőre még nem reagált az eljegyzés hírére.

Itt lehet megtekinteni Kulcsár Edina bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás