promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina bejelentette: napok vannak hátra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elindult a visszaszámlálás Kulcsár Edinánál.

Kulcsár Edina első dala még januárban jelent meg, és szinte azonnal hatalmas nézettségre tett szert a legnagyobb videómegosztó platformon. Az Egyetlen című dal mostanra több, mint 2,3 millió megtekintésnél jár, ami majdnem egy év leforága alatt nem is olyan rossz.

Persze jócskán benne van szerelme, G.w.M keze a dologban, akinek legnézettebb klipje az 5 évvel ezelőtt debütált Hagyjál (19 millió), de számos szerzeményét is több millióan kattintották a YouTube-on.

Kulcsár Edina most hatalmas örömhírt osztott meg a közösségi oldalán, ugyanis bejelentette, hogy újabb közös dala G.w.M-mel éppen a születésnapján, december 23-án fog megjelenni. A Boldogság című nótának már a címe is elég beszédes, biztosra vehetjük, hogy egy rendkívül érzelmes zenei produktum lesz, ami a szerelmes párról szól.

G.w.M és Edinánál tehát nem csak a közös élet, de a közös munka is folytatódik, ráadául úton van első közös gyermekük is, szóval nekik már biztos boldogságban és örömben fog telni a karácsony. A szépségkirálynő múlttal rendelkező édesanya az alábbi képpel közölte a hírt a követőivel, hogy Szenteste előtt érkezik az új dal.

„Valamiért soha nem várom annyira a születésnapom, de most szándékosan úgy alakítottuk, hogy legyen miért várni. Jobban szeretek adni, mint kapni és valahogy azt érzem, hogy ezt a számot nagyon fogjátok szeretni, ezért is fog a születésnapomon debütálni. Remélem várjátok!”

– írta a fotóhoz Edina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás