promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté gúnyos beszólása még Rácz Jenőt is meglepte - A nézőket meg annál inkább
Borítókép:  youtube.com/Kadarkai Endre (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Járai Máté esett ki A Konyhafőnök VIP-ből, de elég keményen beszólt Rácz Jenőnek, mielőtt elhagyta a stúdiót.

Járai Máté és Rácz Jenő az RTL Nyerő Páros című műsorának 2020-as évadában szerepeltek együtt, és nem egyszer összekaptak, ugyanis a színésznek egyáltalán nem tetszett, ahogy a sztárséf beszél a párjával, aki azóta már a felesége lett. A műsor után állítólag akkora ellentét volt közöttük, hogy Járai Máté szerint Rácz Jenő nem akart bemenni hozzá a Reggelibe sem, ezért inkább más műsorvezetőt alkalmaztak az ő szegmensénél – az RTL ezt tagadta, ráadásul le is vette egy időre Járai Mátét a képernyőről szerződésszegés miatt.

Ezek tudatában nem véletlen, hogy olyan sokan megdöbbentek, mikor kiderült, hogy Járai Máté is szerepelni fog A Konyhafőnök VIP aktuális évadában, aminek természetesen Rácz Jenő az egyik alap arca. A műsor alatt is voltak összetűzéseik, de a végére megbarátkoztak egymással, és úgy tűnik, hogy örökre elásták a csatabárdot – Járai Máté végül a negyedik helyen végzett, a kiesése után pedig volt egy elég gúnyos, de azért mégis összességében egész baráti beszólása a sztárséf irányába, mielőtt elhagyta a stúdiót:

„Ha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz?”

Rácz Jenő persze biztosította Járai Mátét, illetve a nézőket is arról, hogy ott lesz a Reggeliben, szóval ezek alapján tényleg sikerült kibékülniük, aminek nagyon örült a színész, akinek szinte folyamatosan potyogtak a könnyei a meghatottságtól, illetve természetesen azért is, mert el kellett búcsúznia A Konyhafőnök VIP-től – külön érdekesség, hogy annak idején a Survivorben is negyedik helyen végzett.

Itt lehet megtekinteni Járai Máté kiesésének pillanatait, illetve a mondhatni gúnyos beszólást is, ami még Rácz Jenőt, illetve a nézőket is meglepte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás