promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese meztelen képein a szentélyt és a régi melleit is megcsodálhatjuk
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese meztelen fotóin megnézhetjük, milyenek voltak régen a mellei, és milyenek lettek a plasztikai műtét után.

Sáfrány Emesét valószínűleg előbb ismerték itthon Aleska Diamondként, mint a saját nevén. A most 34 éves, komlói születésű édesanya 5 évig pornózott, és ennek eredményeként több díjat is bezsebelt. Ezt követően őt választották a PRO4 topless időjárás-jelentése egyik vetkőzős műsorszámának.

Néhányan talán emlékezhetnek még erre a külföldi mintára gyártott, pár perces műsorra, amiben Emese mellett Mészáros Dóra és Dósa Kinga szabadult meg a ruháitól. Ez az időjárás-jelentés aztán hamar be is csődölt, ugyanis egyáltalán nem hozott nézettséget, így aztán a TV2 Csoporthoz tartozó csatorna redukálta az adások számát, míg aztán teljesen levették a képernyőről.

2014-ben kapott szerepet a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, ahol a 3. helyen végzett. Ezt követte 2015-ben az Ezek megőrültek!, majd korábbi párjával feltűnt a Drágám, add az életed!-ben is.

Emese a mai napig nem szereti, ha expornósként hivatkoznak rá a bulvársajtóban, szemmel láthatóan azt szeretné, ha a légtornászkodás, és a televíziós műsorokban nyújtott teljesítményei miatt emlékeznének rá az emberek, és nem a felnőttfilmes múltja miatt. Ettől függetlenül aki akarja, bármikor megtalálhatja a pornófilmjeit a különböző oldalakon, sőt, akinek úgy tartja kedve, meztelen fotókra is könnyedén rábukkanhat az interneten.

Ezeken a képeken nemcsak a szentélyt, de Emese régi melleit is megcsodálhatjuk; vagyis azokat a természetes idomokat, amiket még a plasztikai műtét előtt viselt. Persze egy olyan fotó is van, amin már a felturbózott keblekkel pózol, szóval mindenki eldöntheti, hogy melyik állt jobban neki. Sáfrány Emese meztelen képeit IDE kattinva tudjátok megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás