promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország Nádai Anikó gigantikus kebleit kérné ajándékba karácsonyra, ha lehetne
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kommentelők többsége megpróbálta Nádai Anikó zöld ruháját nézni, de nem sikerült.

Zakatol tovább a Való Világ 11, aminek bár első ránézésre olyan, mintha kicsit visszaesett volna a népszerűsége, de ha beindul az úgynevezett uborkaszezon, akkor lehet több embert fog érdekelni az új széria. Az RTL mindenesetre kitett magáért, mivel igyekezett a legizgalmasabb karaktereket összeválogatni a luxusbörtönbe.

A főműsor vezetését idén is Puskás Peti vállalta be Nádai Anikóval, míg a BeleValóVilágot Kamarás Norbi, valamint Schumacher Vanda vezényelte le.

Ugyebár nem olyan rég a Való Világ 11 műsorában történt egy nagy változás, mivel Nádai Anikó visszalépett a műsorvezetéstől. A helyét végül a BeleValóVilágból Schumacher Vanda vette át. Közben azért Kamarás Norbi mellé is kellett egy váltótárs az éjszakai műsorban, így került képbe VV Merci, akinek nagy álma volt a műsorvezetés.

Nádai Anikó elárulta, hogy a nem rég született kisfia még csak négy hónapos, anyatejes, és nagyon rosszul tudta összehozni, hogy vele tudjon lenni, ezért inkább hátat fordított a Való Világnak, legalábbis ennek a szériának.

Persze Nádai Anikó azt is hozzátette, hogy nem csak a kisebbik, hanem a nagyobbik fiával is szeretne picivel több időt tölteni, mert ezeket a pillanatokat később már nem kapja vissza.

Aggódnia nem kell a rajongóknak, mert Nádai Anikó később biztosan visszatér az RTL képernyőjére. Közben az Instagram-oldalát sem hanyagolja el: a friss fotóján egy dögös zöld ruhát vett fel, ami iszonyatosan kiemeli a dekoltázsát.

A lájkok elkezdtek záporozni, ahogyan a dicsérő hozzászólások is. Valaki persze azt is hozzátette, hogy Anikó nagyon hiányzik a VV-ből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás