promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan váratlan bejelentést tett a botrányos Netflix-dokut követően
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem hátrál meg a gerlepár.

Még fel sem ébredtünk a Harry herceg és Meghan Markle szerelméről készült sorozatból, de most jelentette be a Netflix egy újonnan közzétett előzetesében, hogy a sussexi herceg és hercegné producerei lesznek egy hamarosan megjelenő dokusorozatnak. A Netflix-széria enyhe kifejezéssel élve is vegyes fogadtatásban részesült. Az IMDB-n egyelőre 4.4-es pontszámot kapott a 10-ből, illetve rengetegen kritizálják a párt - főleg Meghant - azért, mert áldozatszerepben tetszeleg a kamerák előtt, és gyakorlatilag mindennel megvádolja a királyi családot, amivel csak lehetséges.

A széria túldramatizált, sok esetben érezni, hogy a könnyek megjátszottak, és maga Harry herceg is úgy tűnik, kényelmetlenül érzi magát némelyik snitt esetében. A Netflix Twitteren jelentette be, hogy december 31-én fog megjelenni a Született vezetők (Live to Lead) című dokumentumsorozat az online platformon, melyben híres vezetők – többek között Ruth Bader Ginsburg és Greta Thunberg is felszólalnak és megosztják az inspiráló élettörténeteiket.

A szereplő vezetők arra esküdtek fel, hogy nyomot hagyjanak a világban és változást érjenek el bátor cselekedeteikkel. A Netflix hivatalos leírásából az is kiderül, hogy a műsor vezető producerei nem mások, mint Harry herceg és Meghan Markle. Úgy tűnik, nem tántorította őket vissza a sorozatuk negatív fogadtatása és az azt körülvevő botrányos sztorik.

A most megjelent előzetesben a sussexi herceg elmondja, hogy Nelson Mandela ihlette a sorozatot. Olyan emberekről szól, akik nagyon merész döntéseket hoztak életük során és kiálltak hitük mellett. Akik harcoltak a változásért, és vezetőkké váltak. Sorozatukkal olyanoknak is hitet tudnak adni, akik nehezen lépnek előre céljaik elérésének érdekében. Ezek a személyek azért élnek, hogy vezessenek és változtassanak azon, amin a többség szerint nem lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás