promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva természetfeletti melleit fitogtatja, a homokban hentergett a magyar szépségkirálynő
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva még mindig gyönyörű és elképesztően dögös. 

Sokakat meglepett, amikor kb. egy éve bejelentette Horváth Éva, hogy családjával együtt Balira költöznek. Azóta hétről hétre láthatjuk az egykori szépségkirálynő, modell és műsorvezető szemkápráztató fotóit az egzotikus indonéz paradicsomból.

Éva az 1990-es évek végétől gyakorlatilag közszereplőnek számít Magyarországon, 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt. Ezután 2004-ben elhódította Görögországban a Miss Tourism Planet díjat is. Rengeteg hazai tévéműsorban feltűnt már a barna hajú szépség: láthattuk a Konyhafőnökben, a Farm VIP-ben, a Reggeliben, az Éden Hotelben, de még a Barátok köztben is. 

Még az év elején elindította YouTube-csatornáját azzal a felhívással, hogyha eléri a százezer feliratkozót, megmutatja a párját. Nos, egyelőre még mindig csupán 26 ezer követőnél járnak, azonban pár dolgot elárult férjéről még az év első felében: Gábor a neve és ingatlanfejlesztő.

Évának és Gábornak két fia van, velük együtt tengetig mindennapjaikat Balin. A trópusi kalandjait nem is titkolja el rajongói elől Éva, pár hete például arról is beszámolt a modell, hogy Kristóf fia elvégezte az első osztályt. Legutóbbi fotóján viszont valami olyat mutatott meg, ami a 90-es éveket idézi fel.

Éva hentergett egyet a homokban, és megmutatta a még mindig szívdöglesztő dekoltázsát. Negyvennégy éves kora ellenére bombaformában van, ehhez kétség sem férhet. 

Nem hiszem, hogy lesz harmadik, de ha 42 évesen ismét felkérnek és úgy ítélem meg, hogy az még vállalható, akkor esetleg elgondolkodom rajta. Most is tíz évnek kellett eltelnie, hogy újra érezzem magamban, hogy minden összevág. Nagyon sokat dolgoztam a testemen, így abszolút elégedett vagyok a végeredménnyel"

- nyilatkozott Éva több mint tíz éve a második nyuszis magazinos fotózása után. Reménykedhetnek tehát a rajongók, hogyha visszalátogat Magyarországra, újabb pikáns képek készülhetnek egy férfimagazinban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás