promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövő vasárnap elárulja a piramisok titkát az amerikai kormányzat – állítja egy rejtélyes személy
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb időutazó jelentkezett borzasztó előrejelzéssel.

Az ókori Egyiptomban épült piramisok a mai ismereteink szerint a kor mérnökeinek szaktudását dicsérik, illetve annak a több tízezer szabad munkásnak az áldozatkészségét, akik a fáraói iránti hűségüket fejezték ki az önkéntességgel.

A legelső ilyen alkotás Dzsószer fáraó lépcsős piramisa volt a Krisztus előtti 27. században. A leghíresebb viszont kétségkívül a gízai nagy piramis, amelyet 100 esztendővel később emeltek Kheopsz (Hufu) uralkodása idején.

Sokan azonban úgy vélik, hogy ezeket a hatalmas és páratlanul bonyolult építményeket a földönkívülieknek köszönhetjük. Ezt vallja az a magát időutazónak nevező személy is, aki szerint hamarosan fellebben a fátyol a piramisok titkáról.

Sőt, egyenesen azt állítja, hogy a piramisépítő idegenek a közeljövőben visszatérnek. A TikTokon megnyilatkozó ismeretlen szerint a látogatásuk nem megy majd békésen, hanem 2022 karácsonya után megkezdődik a háborújuk az emberi faj ellen.

A @timevoyaging felhasználónév alatt futó időutazó azt is elárulta, hogy az amerikai kormányzat tud a földönkívüliek jelentette veszélyről. December 25-én pedig az USA az egész emberiség tudtára fogja adni, hogy mi a piramisok igazi célja és jelentése.

Ez pedig nem szívderítő, hiszen a galaxis fölötti uralomra törő idegenek piramisokkal jelöltek meg minden olyan bolygót, amit a saját tulajdonuknak tekintenek. Ez egyértelmű magyarázat arra, miért robban ki közöttünk háború.

A TikTokon már 351 ezer lelkes követőt gyűjtő ismeretlennek nem ez az első jóslata, a legfurcsább például arról szól, hogy hamarosan T-rex tojásokat fogunk találni, ami a Jurassic Park-filmek víziója szerint sem vezet sok jóra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás