promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián szelleme megszállta Hajdú Péter házát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter nem hisz a szellemekben, de mégis frászt kapott Berki Krisztiántól.

Hátborzongató esetről számolt be Hajdú Péter a Frizbi TV péntek este látható, Sebestyén Balázs-interjú felvételén. A televíziós műsorvezető állítja, hogy a májusban elhunyt Berki Krisztián szelleme jelent meg náluk a házban, mégpedig a konditeremben.

Hajdú Péterről köztudott, hogy nem hisz a szellemvilágban, most mégis frászt kapott, amikor lement a kondigépekhez, és szembesült azzal, hogy Berki ott van náluk. Ez persze nem mostanában történt, hanem a híresség halála után néhány nappal, de mind ez idáig hallgatott róla.

Hajdú éppen a párjával aludt a televízió előtt, amikor egy csörömpölésre, fura zajra lettek figyelmesek. Lementek hát a gépházba, ahol egy kisebb konditerem is van. Onnan jött valamilyen zúgó hang, de biztosra vették, hogy csak a kondigéppel van valami gond. Hajdú úgy döntött, kiveszi belőle az elemeket, de mikor elkezdte szétszedni hátul a kijelzőjét, azt írta ki, hogy Berki. Péter azonnal kiálltott a párjának, hogy nézze meg, a nő azonnal felsikoltott, és pánikba esve győzködte szerelmét, hogy menjenek fel onnan.

Hajdú azonnal szólt egy szellemlátó ismerősének, Kovács-Magyar Andrásnak, aki állítólag el tudja engedni a szellemeket. A szellemlátó éjszaka érkezett meg Hajdúék házába, és azonnal munkához látott.

„Andrással lementünk, és mondta, hogy érezni fogunk egy kis melegséget. Ahogy kimérte, odamentünk, és lehet hogy bebeszéltük magunknak, de ott tényleg melegebb volt a levegő. Meggyújtott egy gyertyát, majd mondott egy-két dolgot, aztán elment. András később azt mondta nekem, ez azért van, mert nekem tudomásul kell vennem, hogy a szellemvilág létezik”

- mesélte Hajdú Péter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás