promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara egy Mercedes anyósülésén szexizett, míg Kim Kardashian a melleivel gyűjtötte a lájkokat – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katherine LaPrell is visszatér a válogatás rovatunkba, hogy villantson egy nagyot.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya igaz, hogy még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Természetesen nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel. Szóval az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania. Persze nem azért, mert Schobert Norbi és Rubint Réka ennyire szigorú lenne, de mindenkinek meg szeretné mutatni, hogy nem pottyan semmi sem az ölébe. Most a TV2-nél építgeti a karrierjét, de az influenszerkedést se szorította háttérbe. Nem olyan rég egy Mercedes anyósülésén szexizett, de elővettük a régebbi villantásait is, hogy ne unatkozzatok.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians. Kanye West állandóan rá szokott nézni Kim Kardashian Instagram-oldalára. Valószínűleg le fog esni az álla, hogy ha meglátja, milyen dögös az exe. A fehér és vizes bikini iszonyatosan kiemeli Kim melleit, amire továbbra is a legbüszkébb.

Végül érkezzen Katherine LaPrell, aki már visszatérő vendég a válogatás rovatunkban. A Los Angeles-i szépség egy visszafogott angyal, de ha úgy van, akkor elő tudja venni a vadmacska énjét. A modell szép lassan növelgeti a követőtáborát a bikinis képeivel.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás