promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ava Max is levetkőzött végre, elképesztően jó mellei vannak az apró albán sztárnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a nehéz gyermekkoráról is mesélt durva dolgokat.

A hirtelen szupersztárrá nőtt Ava Max sokaknak úgy él a képzeletében, hogy ő az az apró (mindössze 155 centis) szőke bombázó, aki energiabombaként pattog és énekel a színpadon. A magát 100 százalékban albánnak tartó, 28 éves énekesnő 2018-ban hajtotta végre a nagy áttörést, és azóta a legkelendőbb popcsillagok közt tartják számon.

A szépséges Ava valójában ízig-vérig amerikai állampolgárnak tekinthető, bár albán apától és anyától született Milwaukee-ban, Amanda Koci néven. Eddig nagyobb botrányoktól mentesen illeszkedett bele a sztárlétbe, de azért a vetkőzéstől szerencsére ő sem zárkózott el.

A Maxim magazin bírta rá a ruhái levételére, és az énekesnő nagy meglepetésre nemcsak alibiből pózolt a fényképezőgépnek. Rögtön az első képen például az aranyszínű, mintás miniszoknyában heverő (ezúttal barna hajú) Ava felül semmiben mutatkozik, így jól látszanak a meglepően dús mellei.

A színvonalból később sem ad le, hol rózsaszínű bugyiban és melltartóban rohan át előttünk a színen, hol meg valószínűleg fehérnemű nélkül guggol elénk, hogy megcsodálhassuk a popsiját is.

A Maxim a könnyed kitárulkozás mellett felidézte Ava nehéz gyermekkorát is, ami valóban borzasztó volt a mai csillogáshoz képest. Az énekesnőt elég gyakran bántalmazták az iskolában, egyszer egy lány belenyomta a fejét a vécébe, és az esetből óriási balhé, mindkét fél kizárása lett.

A zenei világban mozgó emigráns szülők (az operaénekes anya és a zongoraművész apa) igyekeztek jó életet teremteni neki és a bátyjának, de egy idegen, kevésbé elfogadó környezetben ez nem ment túl könnyen, így Ava tinikora nem sikeredett mesésre.

Vetkőzős képek ITT.

És ITT:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás