promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A súlyzók nem, de a pontos j kifogott Schobert Norbi nagyobbik fián
Borítókép:  youtube.com/Budapest Eye (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbika nagyot bakizott, és ezért most szétcikizik őt az interneten.

Schobert Norbi és Rubint Réka két legidősebb gyermeke, Lara és Norbika egyre többet szerepelnek a tévében, ráadásul egyre nagyobb műsorokban. Schobert Lara a Sztárban sztár leszek! online riportere lett, Schobert Norbika pedig jelenleg is a Farm VIP-ben állja a sarat – bár a műsorról mostanában elvette a figyelmet az a hatalmas botrány, ami Szorcsik Viki körül alakult ki.

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon sokan szeretik a Farm VIP-ben Schobert Norbikát, rengeteg kommentelő megjegyezte, hogy hatalmasat nőtt a szemükben, és igazi pozitív csalódás volt ő nekik. Nemrég viszont egy kicsit ciki szituációba keveredett kisportolt fiatal híresség, emiatt pedig egészen kemény támadásokat kapott neten – pedig nem is annyira komoly bakiról van szó, hogy ezt megérdemelje.

A mindössze 17 éves Schobert Norbika megosztott nemrég a Farm VIP-vel kapcsolatban egy Insta Storyt, amiben kellemetlen helyesírási hibát vétett, ugyanis pontos j helyett elipszilonosat használt a „rejtette” szóban – rögtön kapta is a megjegyzéseket, ahogy az ilyenkor lenni szokott, hiszen rengetegen érzékenyek manapság a magyar helyesírásra, de csak kevesen a mesterei.

Persze voltak, akik megvédték Schobert Norbikát, hiszen nem a helyesírás teszi az embert, ráadásul még nagyon fiatal, rengeteg dolgot fog még tanulni az iskolában, illetve az életben is. A Farm VIP is egy olyan hely, ami biztos, hogy közrejátszik majd a személyisége fejlődésében.

Pár napja amúgy Schobert Norbika nővére, Schobert Lara volt a Szerencsekerék egyik játékosa, ő viszont tényleg vétett egy óriási bakit, ami miatt a fél ország kinevette őt még úgy is, hogy szinte rögtön rájött a hibájára, és megpróbálta korrigálni azt:

Schobert Norbika helyesírási hibájáról A Nagy Bulvárcsoportból kaptuk a fülest, így akit érdekelnek a bulvártémák, a sztárok, azoknak mindenképp érdemes csatlakozniuk ehhez a több, mint 28 ezer taggal rendelkező csoporthoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás