promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar TikTok páros bevállalta: letesztelték, hogy Lindsay Lohan igazat mondott-e a tejes Pepsivel kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindent ki kell próbálni.

A világot teljesen megszédítette az új Pepsi reklám, pedig még kevesebb mint két hete debütált. A kisfim főszereplője Lindsay Lohan, aki éppen tejes Pepsit kortyolgat a Karácsonyfa alatt. Az online térben az emberek többsége beszólt a színésznőnek, miszerint

miért kell hasmenésre ösztönözni az embereket Karácsony előtt?

De ez már-már természetes emberi viselkedésnek felel meg, hogy olyanról mondunk véleményt, amit nem ismerünk vagy éppenséggel ki se próbáltuk.

Nem úgy az egyik népszerű magyar TikToker páros, akik fogták magukat és először megkóstolták a Pilket ahelyett, hogy láthatatlanban ítélkezzenek: erről pedig egy igen humoros videó is készült.

Bár az eredeti reklámban Lohan fején mikulássapka van, Vivien fején pedig egy egyszerű barna téli sapka, mégis kiérzed az egésznek a pikantériáját. Ebből már kiderül, hogy a 816 ezer követővel rendelkező, már-már influencernek mondható Verebélyi Viviről és párjáról, Nagy Norbiról van szó, akik hihetetlen vidáman dolgoznak fel mindenféle videót: úgy mutatják be saját magukat, a saját kapcsolataikat vagy akár a többi embert, hogy a nézők humorosnak veszik és nem azt mondják, hogy „jézusom, már megint mi ez?"

A Pepsi recover videója is ilyen, és Vivi a sajátságos nyers humorával jelzi az elején az amerikai színésznőnek, miközben tölti a tejbe önteni a Pepsit, hogy

"De ha hazudik, akkor soha többé nem nézek tőle egyetlen egy filmet sem."

A tiktokerek a kamerájuk előtt kóstolták meg az új karácsonyi trend italt, és hogy lesz-e a továbbiakban Lindsay-film maraton nézés a Verebélyi-Nagy lakásban? A videó végén kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás