promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz kíméletlenül beleállt Gáspár Beába - történelmi pillanat a Hal a tortánban
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan búcsúzik a képernyőről a VV4 fenegyereke.

A lassú búcsúzás természetesen csak a mostanra értendő, hiszen a heti Hal a tortán csapat kalandjának pár óra múlva pont kerül a végére és kiderül, hogy vajon Horváth Éváék közül ki főz a legjobban. Mind az öten odatették magukat: egyesek a tudásukkal, mások a kinézetükkel, de van, aki pusztán csak a jelenlétével. A magyar valóságshow-hős pedig eddig minden adásban feldobta a hangulatot.

Ez akkor sem volt másképpen, amikor Alekosz volt az est házigazdája és rajta volt a sor, hogy a többieket megvendégelje. Előtte ő is megkapta Gáspár Beától az alapanyagokat, viszont amit nehezítésképpen kapott, azt egyszerűen elutasította.

„Így is épp eléggé haragszanak rám. Ha lúd, legyen kövér, haragudjanak még jobban. Köszönöm!"

- hangzottak el a VV showman szavai, amit azután intézett Beához, hogy Győzike felesége a kakaós csiga receptjét és a hozzávalókat állította össze egy kosárba neki.

„Húsz pontot fogok úgyis kapni. Magukat fogják lejáratni, ha erre az ételre nem adnak maximum pontot"

- jelentette ki egyszerűen, miután Bea próbálta meggyőzni arról, hogy vigye magával a kakaós csigát. Bár, ha az előző adásból indulunk ki, ahol már halhattuk tőle, hogy szerinte a férfiaknak egyálalán nem kellene édesszájúnak lenniük, mert az a nők kiváltsága, akkor igazából meg sem lepődünk ezen a viselkedésén sem. Majd a kameráknak négyszemközt még hozzátette Alekosz a teljes véleményét Győzike feleségéről.

„Csinálja meg ő! Különben is láttam rajta, hogy szimpatizál velem. Ennyit igazán megtehetne értem. Majd küldetek érte egy autót, egy futárt, idehozza nekem, és akkor feltálalom. És a többieknek nem fogom elmondani, hogy nem én csináltam."

Amikor a többi celebritás megtudta, hogy mi történt, valójában meg sem lepődtek. Sőt, Nagy Noémi még azt is kifejtette, hogy igazából ez semmi nem volt ahhoz képest, ahogy a héten Alekosz viselkedett.

Itt lehet visszanézni az említett jelenetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás