promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így juttathatod a nyelveddel a mennyek kapujába, vagy éppen annál is tovább életed nőjét
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nőknek márpedig problémájuk van azzal, hogy a partnerük nem tud nekik komolyabb élvezetet vagy akár orgazmust nyújtani, ha orális szexre kerül a sor - fogalmaz Shaun Galanos szerelem coach, és elmondja a megoldást is.

Nem feltétlenül kell persze, hogy valaki az életed nője legyen ahhoz, hogy orgazmust akarj neki okozni a nyelveddel, de miért is ne.

Szóval, dióhéjban a történet, hogy a szerelem coach - manapság mindenre létezik már egy szakma? - arról ír a bejegyzésében, hogy eléggé szereti a nőket a nyelvével orgazmushoz juttatni, és alkalomadtán beszélgetni is szokott velük erről, például amikor az éppen aktuális élete szerelme azt mondja neki, hogy 

„Köszi, ez végre elég jólesett".

Szóval az idők folyamán arra jutott - amint egyre több nő nemi szervével találkozott -, hogy igazából a férfiak nem igazán tudják, hogy mit csináljanak ott lent a nyelvükkel, ami egészen elkeserítő, de semmi gond, van megoldás, amit öt pontban listázott.

1. Szánj időt a p*ncira

A nőknek több idő kell ahhoz, hogy felizguljanak, mint a férfiaknak, szóval a javaslat első körben az, hogy ne nagyon akarj spórolni az előjátékkal, ha tényleg azt akarod, hogy jó legyen a szex a partnerednek. Először is próbáld meg felfedezni a testét, amihez nagyon jó ötlet öt olyan erogénzónát találni a testén, ami nem a p*nci. Bárhol hozzáérhetsz, elvétve megérintheted a nagyajkakat is, de ne - semmiképpen se - foglalkozz a női nemi szervvel. Kivéve, ha hozzád nyomja. Ha ezt megteszi, az azt jelenti, hogy sikerült iszonyatosan felizgatnod, ami jó.

2. Helyezd magad kényelembe

Ez el fog tartani egy ideig. Olyannyira, hogy nagyon kényelmesen helyezkedj el a lábak között, és készítsd fel magad arra lelkileg is, hogy jó ideig ott fogsz időzni.

3. Figyelj oda

Nagyjából itt jön a lényeg. Nem tudod, hogy jó-e, amit csinálsz? Nos, kezdj el odafigyelni a partnered jelzéseire, mert azokban szinte minden információ ott van, amire szükséged lehet. Figyeld, hogy hogyan mozgatja a testét.

„Úgy mozgatja a csípőjét, hogy az összhangban van a nyelved mozgásával? Előrébb nyomja a csípőjét, hogy érezze a nyelved a csiklójával? Érzed, hogy egyre nagyobbra nő a szádban a csiklója? Érzed, hogy egyre nedvesebb?" 

– teszi fel a kérdéseket, amelyekre jó, ha te is odafigyelsz, miközben kényezteted.

„Megragadja a fejed, miközben csinálod, és kiabál, hogy NEHOGY LEÁLLJ?"

– fűzi hozzá, majd megjegyzi, ha ez történik, akkor feltehetően egész jól csinálod, szóval folytasd, hogy boldoggá tedd a nőt. Arról is ír, hogy amikor valami mást csinálsz, mint eddig, legyen az a tempó növelése, a nyelveddel való nyomás, az irány növelése vagy valamilyen stimuláció hozzáadása (játék a mellbimbóival, bedugod az ujjad a hüvelyébe, nyomást gyakorolsz a szeméremcsontjára), fontos észrevenni, hogy ez a változás pozitív hatással van-e az izgatottságára.

„Kicsit elhúzódott, amikor megnövelted a nyelved nyomását a csiklójára? Abbahagyta a nyögést, amikor a g-pontjának az izgatásáról az ujjaid ki- és becsúsztatására váltottál? Azt mondta, hogy ezt ne csináld, amikor megpróbáltad becsúsztatni az ujjadat a végbélnyílásába anélkül, hogy engedélyt kértél volna? Ezek mind lehetséges jelek (kivéve az utolsót, ez egy határozott jel), hogy bármit is csinálsz, nem jó érzés. Figyelj. Nézd az arcát. Nézd a mellkasát. Ügyelj a légzésére. Hallgasd a nyögését. Figyeld meg, hogyan mozgatja a testét"

– részletezte az intő jeleket és hozzáfűte, hogy a nő teste szinte minden szükséges információt megad neked, csak oda kell figyelned.

4. Használj szavakat

Noha idővel egyre könnyebb lesz felismerni a nonverbális jeleket, semmi sem jobb, ha beszélsz a partnereddel. Van néhány technika, amalyeket a cikk írója is szívesen alkalmaz, de mindenki más.

„Ami az egyik nőnek eszméletlenül jónak tűnik, az lehet, hogy a másiknak nem"

– emelte ki, majd hangsúlyozta, hogy a szexről beszélni elég nagy előrelépés, főleg, hogy így megkaphatod azokat az információkat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy a partnered elérje az orgazmust, akár nyalás közben. 

5. Ne hagyd abba, mielőtt megtörténik a csoda

Oké, szóval zsibbad a nyakad, a kezed és mindened, de a helyzet az, hogy a nőknek hosszabb idő kell ahhoz, hogy elérjék az izgalmi állapotot és az orgazmust. Gyakran a csodaorgazmus már csak egy karnyújtásnyira van, és ha nem sietteted, sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy segíts partnerednek elérni az orgazmust.

„És az isten szerelmére, amikor a párod azt kiabálja, hogy ne hagyd abba, bármit is csinálsz, ne hagyd abba. Ne változtass semmin. Ha a nyelved fáj, és a nyakad ropogni kezd, erősítsd meg a lelked, és folytasd"

– javasolja a szerelem coach. Kiemeli, addig ne hagyd abba a nyalást, amíg konkrétan le nem szakítja az arcodról a p*nciját, vagy amíg azt nem mondja, hogy most már abbahagyhatod, vagy azt mondja, hogy

„szeretném, ha most megb*sznál".

Tény, hogy ezek elég konkrét jelzések. De amíg ezek közül valami meg nem történik, ne hagyd abba. Shaun Galanos összegzésképp arról is írt, hogy a legjobb mód a női orgazmushoz a lassú és kitartó munka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás