promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka olyan lélekörlő beszólásokat kapott Puzsér Róberttől, hogy azok felérnek egy hatalmas pofonnal
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka botránydala miatt Puzsér Róbert is páros lábbal szállt bele a rapperbe.

Még csak pár hete jelent meg Majka és Molnár Tamás közös szerzeménye, az „Azt beszélik a városban”, de máris 4,6 millióan pörgették YouTube-on, ami elképesztő teljesítménynek számít. Sokan imádják ezt a dalt a kőkemény, kritikus hangvétele miatt, de bőven akadnak olyanok is, akiket pont, hogy a benne hallható szöveg dühített fel – az utóbbi időszakban egész nagy botrány alakult ki a sláger miatt.

Az ország egyik legismertebb megmondóembere, Puzsér Róbert köztudottan nem kedveli túlzottan Majka munkásságát, illetve azt, amit szerinte ő képvisel Magyarországon, így várható volt, hogy ő is megfogalmaz egy félelmet nem ismerő kritikát a botránydal hatására. Egy hosszú véleménycikkben ment neki a rappernek, miközben szinte minden egyes mondatával porig alázta őt – íme pár kiragadott részlet az írásából:

„Majka ezúttal is elismerést érdemel: megint megúszta és megint megcsinálta. Ügyes és jól helyezkedik – a magyarok büszkék rá, mert ők is szeretnének ilyen jó pozíciót fogni a panel tövétől a Vár fokáig. [...]

Majka nem bírja elviselni, hogy létezzen a magyar társadalomnak olyan csoportja, amelyik ne szeresse őt – főleg nem, ha ez a csoport épp gyarapszik. [...]

Majka lehordta a magyarokat, amiért nem bírnak a karanténban megülni a s*ggükön, aztán elment focizni a haverjaival, ahol úgy megfertőződött, hogy kórházba került, onnan meg a tilalom ellenére hazaszökött, hogy a családját is megfertőzze – egyszerre igényelte az osztályfőnök felelősségét és a rossz tanuló könnyelműségét.”

Ezek alapján nem igazán nyerte el Puzsér Róbert tetszését Majka és Molnár Tamás nagy sikerű szerzeménye, bár ez valljuk be, várható volt. Úgy tűnik, hogy a kritikus nem érzi azt, hogy a rapper mondanivalója megalapozott annak tükrében, ahogy az elmúlt években viselkedett – főleg, hogy a dalban Majka hol ide, hol oda szúr a szövegeivel, szóval senkit sem kímél.

Itt lehet meghallgatni Majkáék botrányos dalát, hátha valaki lemaradt róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás