promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra csipkés fehérneműre vetkőzött, az intim képétől még a Mount Everest csúcsáról is leolvad a hósapka
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra egy kifejezetten bevállalós fotóval lepte meg az országot.

Ördög Nóra az egyik legaktívabb televíziós sztár, hiszen szinte megállás nélkül vannak műsorai a képernyőn, ráadásul nemrég saját szépségápolási márkát indított, és a férjével együtt szívügyük a Nekem a Balaton nevű kisbolt is. Sőt, a minap megjelent Nánásiék új karácsonyi dala is, a Tóth Verával és DR BRS-sel közösen készített „Hógömb” is – bár enyhén szólva nem mindenkinek nyerte el a tetszését a szerzemény:

Sokan az ország legszebb műsorvezetőjének tartják Ördög Nórát, aki annak idején még a nyuszis magazinban is szerepelt. Valószínűleg ő is tisztában van azzal, hogy mennyire bejön az embereknek, hiszen időnként nagyon dögös képeket rak ki magáról a rajongói/hódolói legnagyobb örömére – most is így tett, ráadásul nem akármilyen fotóval örvendeztette meg Instagramon a több, mint 319 ezres követőtáborát.

Ördög Nóra vörös, csipkés fehérneműben pózol a szuperszexi, kifejezetten intimnek nevezhető felvételen, amivel leginkább az volt a célja, hogy emlékeztesse az embereket arra, hogy ne az utolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok megvásárlását – teljes mértékben igaza van a műsorvezetőnek, hiszen valóban sokkal jobb még a nagy tömegek előtt elintézni a bevásárlást.

Egyszerre volt hasznos és káprázatos Ördög Nóra posztja, és nem csupán azért, mert egy fontos dologra figyelmeztette a követőit, hanem azért is, mert ezzel a csábító fotóval sikerült egy kis forróságot csempésznie ebbe a borongós, hűvös napba – már ezért is hálásak lehetünk neki.

Itt lehet megnézni Ördög Nóra intim, fehérneműs fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás