promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni porszívóként csapott le VV Barnára a takaró alatt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11 dzsigolója persze most VV Krisztire hajt inkább.

Száguld tovább a Való Világ 11, ahol már rengeteg minden történt a játékban. Azért azt is tegyük hozzák, hogy még csak kicsivel több, mint két és fél hete tart az RTL műsora. Eddig két fiúnak kellett távoznia a villából: az egyik VV Lamin volt, a másik pedig VV Henrik, míg VV Melina megmenekült a kieséstől a párbaj során. Nála is kezd elindulni egy románc, mivel VV Danival egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Az ő kapcsolatukat nem úgy lehetne leírni, mint ami VV Barna és VV Reni között van, mivel utóbbi két játékos kizárólag a testiségre épít. VV Barnát azért is tarthatjuk afféle dzsigolónak, mert már lefeküdt Renivel, bejutott VV Piros bugyijába - persze csak kézzel - és most VV Krisztit szemelte ki magának. VV Reni ezért egy kicsit csalódott is volt.

Ugyebár a Való Világ 11-ben most páros hét van, vagyis a villafiúk eldönthették, hogy melyik lánnyal szeretnék együtt tölteni ezt a hetet. Most valóban úgy kell viselkedniük, mintha házastársak lennének. VV Kriszti és VV Barna már volt egy ágyban, de még csak addig jutottak el, hogy egymáshoz simulnak.

Bezzeg VV Reni és VV Barna már többször is átlépték azt a bizonyos határt. A videóban a „Vandaverzum” című összeállításban nem csak a fiúk méreteit láthatjuk, hanem azt is, ahogy VV Reni porszívóként kebelezi be VV Barna férfiasságát, aki ettől olyan fejet vág, mintha másik dimenzióba kerülne.

VV Barna amúgy igazán türelmetlen, mivel múltkor VV Pirossal kavart, de amikor a lány nem akarta őt kényeztetni odalent a szájával, rögtön átment VV Reni ágyába, aztán egy izzasztó éjszakát töltöttek együtt. Vajon a határozott VV Kriszti be fogja adni a derekát? A szikra megvan, de azt még nem tudni, hogy a páros tovább fog-e lépni a következő szintre.

Mindenesetre a „Nagy Testvér” felkavarta eléggé az állóvizet, hogy kitalálta ezt a játékot. Annyi talán már borítékolható, hogy VV Dani és VV Melina össze fognak jönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás