promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Barna és VV Reni inkább kamatyolt tovább, amikor a többiek a szellemek miatt visítoztak a villában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11-be beköltözött a horror, de VV Barna és VV Reni ismét csak a paplan alatti dolgokkal volt elfoglalva.

Jól nézzünk körbe a Való Világ 11 játékosai között, mert közülük valaki 36 millió forinttal lesz gazdagabb, ha maga mögé tudja állítani a nézőket. Azt hinnénk, hogy kukkolni mások életét mára kiment a divatból, de valahogy most kezd feltámadni újra ez az egész.

Most a VV11-ben tényleg olyan figurák vannak bent, akik mindig tudnak valamilyen drámát csinálni. A játék 2 és fél hete indult el, de már most annyi minden történt, hogy alig győztük kapkodni a fejünket. A játékosok valóban mindig tudnak meglepetést okozni, ami miatt vagy megkedveli őket a közönség, vagy nagyon kiverik náluk a biztosítékot.

A feladatokat sem ússzák meg a villalakók, nem olyan rég pedig megkezdődött a páros hét. Itt a fiú villalakóknak kellett választaniuk egy lányt, akivel az egész hetet együtt töltik. Érdekes módon VV Barna nem VV Piros, valamint VV Reni mellett tette le a voksát, akikkel mindig játszadozik, hanem VV Krisztire csapott le.

Mivel eddig két fiú esett ki a játékból, így VV Reninek már nem jutott pár. Neki például a múltkori romantikus vacsoránál felszolgálóként kellett kiszolgálnia a többieket, ami nagyon nem tetszett neki.

VV Barna és VV Kriszti között alakul valami, legalábbis első ránézésre, de az is lehet, hogy ez csak egy taktika utóbbi részéről. VV Barnának valószínűleg csak egy cél lebeg a szeme előtt, ami az, hogy valahogy bejusson a szőke leányzó bugyijába.

Ettől függetlenül VV Barna és VV Reni között őrült bujaság van, így mindig megtalálják egymást a paplan alatt. Ugyebár akkor sem szokták zavartatni magukat, amikor ott vannak a többiek. A múltkor a villalakók végighallgatták, ahogy a páros éppen kamatyol, a hálószobában, a felfűtött hangulatot azonban egy váratlan kopogás zavarta meg. A paranormális jelenségtől mindenki sikítozni kezdett, majd egyszercsak betoppant valaki az ajtón.

Igazi horror, amitől a lányok frászt kaptak, mivel azt hitték, szellemek járnak a villában, de csak a fiúk szórakoztak velük. A többség nagyon megijedt, de VV Barna és VV Reni fogta magát, és kettyintett tovább, mint ha mi sem történt volna.

Később VV Barnának még arra is volt energiája, hogy a frászt hozza VV Bibire. Tényleg olyan volt ez, mint egy Zs-kategóriás horrorfilm, mivel szextől kezdve sikításig minden volt benne, kivéve a hullákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás