promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Baukó Éva előkapta a hatalmas szilikonmelleit, ettől még Majkának is felakadt a szeme
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva nem szégyenlősködött, az egész ország szeme láttára villantott.

A Való Világ 4. szériájában ismerhette meg a közönség Baukó Évát, aki már akkor is elég nagyszájú volt, és ez a mai napig nem változott. Az utóbbi években számtalan botrányt okozott a dögös híresség, aki hol a különböző műsorok végét árulta el idő előtt, hol egyes celebekkel törölte fel a padlót már-már kegyetlen módon – a rajongótábora pedig csak nőtt és nőtt közben, hiszen rengetegen imádják a kendőzetlenül szórakoztató megnyilvánulásait, meg persze a vadító megjelenését.

Érthető okokból manapság már elég ritkán láthatjuk a tévében szerepelni Baukó Évát, pedig régebben rendszeresen feltűnt a különböző csatornák képernyőjén. Még a TV2-féle Ezek megőrültek! című műsor 3. évadában is játszott még 2015-ben Bárdosi Sándor és Gáspár Győző társaságában, akikkel a Sárga malacok nevezetű csapatot alkották – természetesen itt is sikerült maradandót alkotnia az egykori villalakónak.

Éppen egy kérdés megválaszolásán dolgozott a csapat, mikor szóba került a '80-as évek hatalmas keblű szupersztárja, Samantha Fox. Ez valamiért azt hozta ki az éppen bikiniben tündöklő Baukó Évából, hogy a kamerák kereszttüzében játékosan megvillantotta a hatalmas szilikonmelleit – mondani sem kell, hogy a játékostársai, illetve a műsorvezetők, Till Attila és Majka is csak nagyot néztek zavarukban.

Baukó Éva ezek után úgy folytatta a vetélkedőt, mintha mi se történt volna, meglepő természetességgel lépett tovább a gigantikus villantásán, ami minden bizonnyal nemcsak a többi szereplőnek, hanem a nézőknek is csodálatos pillanatokat okozott.

Most pedig van egy fantasztikus hírünk, ugyanis a TV2 volt olyan kedves, és felrakta a videótárba az esetről készült 18+-os felvételt, így most bárki megnézheti Baukó Éva fantasztikus villantását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás