promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva melltartó nélkül pózolt, ettől a forró látványtól még a Nap is megizzadna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva új profilképe enyhén szólva elég bevállalós lett.

A Való Világ egykori játékosa, Baukó Éva a műsor után sokakkal ellentétben nem tűnt el a süllyesztőben, hanem hosszú évek óta élvezi az emberek szűnni nem akaró érdeklődését. Ez persze nem mindig pozitív dolgok miatt van, hiszen a híresség leginkább azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy botrányos dolgokat mond a többi celebről, és kőkeményen beszólogat nekik – a jelek szerint Megyeri Csillával például kifejezetten rossz a kapcsolatuk.

Persze nemcsak Baukó Éva félelmet nem ismerő beszólásai azok, amik elérik az emberek ingerküszöbét, hanem a szuperdögös megjelenése is, hiszen ő nemcsak az ország egyik legismertebb botrányhőse, hanem az egyik legkívánatosabb nője is – legalábbis erre utal a számtalan dicsérő, már-már kiéhezett komment, ami a csábító képei alá szokott jönni a követőitől.

Baukó Éva sokak legnagyobb örömére most is egy kifejezetten intim, hihetetlenül szexi fotóval jelentkezett a közösségi oldalán, ugyanis a profilképén melltartó nélkül láthatjuk őt, és még azt is engedi az egykori villalakó, hogy egy kicsit belessünk a tökéletesen formás keblei közé – mondani sem kell, a látvány szinte a fél országot letaglózta.

Semmi kétség: egyszerűen elképesztő formában van Baukó Éva, hiszen a felvétel láttán olyan hőhullámot tapasztalhat a saját testén az ember, ami már szinte zavarba ejtő. Az elegancia, a sejtelmesség és az ellenállhatatlan nőies vonzerő tökéletes uniója a botrányhősnő fotója, amit itt lehet megtekinteni – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás