Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elég volt: Tóth Gabi elköltözik, hamarosan minden megváltozik

Elég volt: Tóth Gabi elköltözik, hamarosan minden megváltozik

Színes

Elég volt: Tóth Gabi elköltözik, hamarosan minden megváltozik

Színes

Baranyecz János 12:12

Tóth Gabi elárulta a terveit, amik között egy második baba bevállalása is szerepel.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Tóth Gabi jelenleg az ország egyik legmegosztóbb személyisége. Mióta látványosan stílust váltott, és előtérbe helyezte a vallását, illetve a magyaros motívumokat, azóta támadják őt azzal, hogy csak megjátssza az egészet, és csupán azért csinálja, hogy ebből haszna legyen. Az énekesnő számtalanszor cáfolta már ezeket a rosszindulatú vádaskodásokat, amik évek óta folyamatosan jelen vannak.

Tóth Gabinak a szeretett férje, Krausz Gábor a támasza a nehéz időkben. Nemrég olyan durva botrány tört ki, hogy még a sztárséfnek is meg kellett szólalnia egy támadáshullám után, amiben a pénzügyi helyzetüket firtatták egyesek. A híresség elárulta, hogy egyáltalán nem olyan gazdagok, mint ahogyan azt pletykálják róluk, hiszen egy budapesti albérletben élnek, és jelenleg is egy új otthonra gyűjtenek – most pedig kiderült, hogy azt a fővárosban, vagy vidéken képzeli el a sztárpár.

„Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, amit én hoztam otthonról”

árulta el Tóth Gabi, akinek úgy tűnik, hogy elég volt ennyi Budapestből.

Ezek alapján jó eséllyel hamarosan teljesen megváltozik Tóth Gabi és Krausz Gábor élete, hiszen vidékre fognak költözni a pici gyermekükkel, akinek amúgy egy testvérkét is terveznek 2-3 éven belül, szóval tényleg egy új korszak kezdődik számukra, emiatt pedig biztos, hogy már most nagyon izgatottak.

Tóth Gabinak amúgy nemrég jelent meg a legújabb dala, aminek a klipjében láncra verték őt, ráadásul a Sztárban sztár leszek! színpadán elő is adta a szerzeményt:

Borítókép: youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)