promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi olyan intim képet posztolt, hogy szinte mi is a dús ajkain érezhetjük magunkat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi egy ágyon van a forró felvételen, és nincs egyedül.

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi gyakorlatilag a műsor óta az egyik legnépszerűbb énekesnőnek számít Magyarországon, ami érthető, hiszen tehetséges, különleges, ráadásul még elképesztően dögös is. Az utóbbi években több botrány is kötődött a nevéhez, hiszen annak idején a kamu pucér képe terjedt félelmetes gyorsasággal az interneten, nemrég pedig az exe osztott meg róla egy valódi meztelen felvételt.

Opitz Barbinak a hatalmas csalódás ellenére végül sikerült felülkerekednie ezen az óriási balhén (amivel kapcsolatban még ByeAlex is nyilatkozott). Ebben a jelenlegi szerelme is nagy segítségére volt, hiszen úgy tűnik, hogy megtalálta mellette a boldogságot, és egy olyan párra lelt, aki szereti, elfogadja és támogatja őt jóban, illetve rosszban is – ráadásul úgy tűnik, hogy még a kémia is megvan közöttük.

Opitz Barbi a minap kirakott egy kifejezetten intim fotót, amin az látható, ahogy éppen egy ágyon van a párjával, szinte összefonódik a testük, és mindössze pár centire egymás ajkaitól felkészülnek egy forró csókra – a kép láttán már-már mi is úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk az énekesnővel az ágyban.

A mindössze 23 éves sztár nem szokott ennyire intim felvételeket posztolni magáról, szóval ez is csak azt bizonyítja, hogy a pasijával nagyon egy hullámhosszon vannak, lángol közöttük a szerelem, és egyáltalán nem félnek ezt megmutatni a világnak – Opitz Barbi hűséges rajongói pedig a kommentek alapján teljesen odavannak a fotóért, meg persze a híresség románcáért.

Itt lehet megtekinteni a szóban forgó képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás