promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csütörtökön valami becsapódik a Földbe, ami ismeretlen fémeket és idegen fajokat hordoz majd
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ijesztő jóslat teljesülése várható.

Ha őszinték akarunk lenni, kezdünk már egy kicsit torkig lenni az időutazókkal. A magukat a jövőből érkezett embereknek beállító rejtélyes személyek ugyanis a mi korunkra általában csak homályos utalásokat tesznek, miközben annál több próféciával szolgálnak az ellenőrizhetetlen, távoli jövővel kapcsolatban.

A magát Eno Alaricnak nevező időutazó azonban üdítő kivételt jelent. Nemrég a TikTokon több jóslatot is a követői elé tárt, ráadásul az egyiket november 30-ra. Elmondása szerint azon a napon a James Webb űrteleszkóp olyan bolygót talál, amely a Föld tükörképének tekinthető.

Bármennyire is hihetetlen, ez a kijelentése lényegében igaznak tekinthető. Az űrtávcső a Szaturnusz holdját, a Titánt vette alaposabban szemügyre, és megállapította róla, hogy sűrű légköre van, felszínének változatos a domborzata, és tavak-tengerek, sőt folyók is tarkítják.

„A hold felszínén azonban szénhidrogének (metán, etán) alkotják a tavakat, és a légkörében is sűrű, a vizuális megfigyelést akadályozó homályt teremtenek ezek a vegyületek”

– mutatott rá a National Geographic, és ez alapján a Titán akár tényleg a Föld tükörképének mondható: külsőleg sok mindenben hasonlít rá, azzal az „aprócska” különbséggel, hogy az alkotóelemei miatt az emberi életre tökéletesen alkalmatlan.

Ez tehát egy jó találat volt Eno Alaric részéről, aki állítólag a 2671-es évből érkezett közénk. De nem akar egyedül visszatérni oda, hanem 8 önként vállalkozó személyt is magával szeretne vinni, hogy megmutassa, milyen káoszt okoztak az emberek addigra a Földön.

A november 30-ra vonatkozó megállapítása miatt pedig nem hagyhatjuk figyelmen kívül a most csütörtökre (december 8-ra) vonatkozó előrejelzését sem. Eszerint egy óriási meteor csapódik a bolygónkba, amely eddig ismeretlen fémeket és idegen fajokat hordoz majd. Kíváncsian várjuk, bár a TikTok-beharangozója szerint december 12-én, 20-án és 25-én is történni fog valami érdekes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás