promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zavarta a szobatársa lélegeztetője, ezért kihúzta a gépet a 72 éves nő, kétszer is
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Letartóztattak egy 72 éves nőt, aki állítólag kétszer is kikapcsolta egy kórházi szobatársa lélegeztetőgépét, mert bosszantotta a hangja – közölték csütörtökön a német hatóságok.

A nőt emberölési kísérlet gyanújával börtönbe zárták a délnyugati Mannheim város kórházában történt kedd esti incidens után.

A rendőrség és az ügyészség közleménye szerint a gyanúsított egy 79 éves nő lélegeztetőgépét kapcsolta ki, és annak ellenére, hogy a személyzet azt mondta neki, hogy ez létfontosságú a beteg számára, később az esti órákban ismét kikapcsolta - írja az AP News. A beteget emiatt újra kellett éleszteni, és bár már nincs életveszélyben, továbbra is az intenzív osztályon kezelik. A gyanúsítottat szerdán bíróság elé állították, majd börtönbe vitték.

Egyébként egészen elképszető balesetek történnek mostanában, legutóbb a Promotions beszámolt arról, hogy egy Tesla valamilyen fura oknál fogva önálló akaratra tett szert, és féktelenül száguldozni kezdett, amelynek következtében egy másik autó összetört, valamint egy motorost és egy biciklist is elsodort brutális tempóval, míg végül mintegy két kilométer után hatalmas robajjal egy épület falába csapódott. A balesetnek több halottja és sérültje is volt. 

Továbbá, beszámoltunk arról a hihetetlen esetről is, amikor egy 25 éves férfi alatt kinyílt egy csapóajtó, így beleesett az alatta 720 fokon izzó, olvasztott alumíniumba, a történet mégis happy enddel zárult. Hogy mindez hogyan lehetséges? Alább elolvashatod. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás