promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi változás jön Gáspár Evelin életében, lehet, hogy Schobert Lara nyomdokaiba lép?
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeptember óta a TV2 Akadémiára jár Gáspár Evelin, és most már biztosan tudja, hogy amint befejezi az egyéves képzést, riporterként szeretne dolgozni.

Megszámlálhatatlanszor állt már kamerák elé Gáspár Győző és Bea lánya, Evelin, és úgy tűnik, eljött az ideje annak is, hogy kipróbálja magát a kamera mögött is. Bár arról nem mesélt a Blikknek, hogy miképpen jutott az elhatározásra, hogy Schober Lara után ő is az újságírók rögös útját választja, azt elmondta, hogy az elmúlt hónapot azzal töltötte, hogy a Tények Plusz stábjában volt gyakornok.

Rögtön egy kis bemelegítés után, a második nap el is készítette élete első riportját. Arról, hogy a képzést szeptemberben kezde, azt mondta,

"Egy pszichológussal kellett először beszélgetnem, és bevallom, izgultam, hogy jól teljesítsek. De végül minden jól sikerült, és a végén írt egy üzenetet, hogy milyen ügyes voltam. Sokrétű munkát végeztem, nemcsak riportokat készítettem különböző témákban, de a végleges anyag elkészítésében, vágásában is részt vettem. Annyira jó érzés volt utána látni a tévében, hogy az én munkám került képernyőre!"

– fogalmazott a lapnak Gáspár Evelin, aki múlt vasárnap egyébként a Sztárban Sztár leszek! című műsorban dolgozott. A fiatal lány egyébként komoly ambíciókat dédelget, amelyekről szintén beszélt. 

"Kamerák mögött lenni összetettebb, bonyolultabb, több figyelmet igénylő munka. Nagyon élvezem, még ha sokszor késő este végzek is. Fél év múlva levizsgázom, a jövőben pedig szívesen dolgoznék riporterként"

Nem Gáspár Evelin az egyedüli, akit mostanában elkezdett vonzani a szakma. Schobert Lara október óta a Sztárban Sztár 3. évadának az online riportereként dolgozik. Akkor úgy nyilatkozott, hogy alig várja, hogy akik eddig nem hallották beszélni, most jobban megismerjék a személyiségét. Igaz, ehhez nem neki, hanem vele kellene riportokat készítenie egy szakmabelinek, mindenesetre a cikk alább olvasható.

Lara munkájkáról az édesanyja is beszélt, Schobert Réka, aki azt mondta, hogy nagyon büszke a kislányára és sem ő, sem Norbi nem erőltettek rá semmit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás