promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverés: rettentően kiakadt Gáspár Evelin, szerinte ennél már nincs lejjebb
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin nevével csalók éltek vissza, ami miatt már nagyon a plafonon van.

Gáspár Evelin sokszor pózol fürdőruhában az utóbbi időben, és arra a legbüszkébb, hogy nem használ semmilyen filtert a fotókhoz, csak a természetes szépségét szeretné megmutatni.

Anno nagyon megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, de végül sikeresen le tudott fogyni. Elmondása szerint nem alkalmazott nagy trükköket, egyszerűen csak odafigyelt az étkezésére és igyekezett többet mozogni. Végül olyan alakot tudott elérni, amiről mindig is álmodott.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az interneten felbukkannak hirdetések, amik szerint a híresség egy készítménynek köszönheti a nagy átalakulást. Mint kiderült, Gáspár Evelin nem szerződött le senkivel, csak egyszerűen csalók élnek vissza a nevével.

A megjelenés után rengetegen írtak neki levelet, hogy használt-e készítmény, és valóban ennek köszönheti-e a celeb a fogyást, így Győzike lánya azonnal tisztázta, hogy semmi köze a neten megjelenő reklámokhoz.

 [[cikk2]]

Persze nem ő az egyetlen híresség, aki beleesett ebbe a csapdába. Gáspár Evelint a Bors is megkereste az üggyel kapcsolatban, aki nem rejtette véka alá a véleményét.

„Már hónapok óta tapasztalom, hogy az én arcommal, nevemmel akarnak eladni hülyeségeket. És az a legnagyobb baj, hogy mindenki a kiskapukat keresi. A fogyás egy kemény munka. Nem szerek, nem varázstabletták segítségével fogod eltüntetni azt a részt, amit nem szeretsz magadon. Aki meg az én nevemet, az én arcomat, az én eredményemet akarja felhasználni arra, hogy pénzt keressen, az meg menjen és vegyen abból a pénzből gyógyszert, mert biztosan beteg”

- mondta a lapnak a legidősebb Gáspár lány, aki hozzátette, hogy aki ilyet tesz, ennél már biztosan nincsen lejjebb.

Az ilyesfajta hirdetésekkel valóban nem árt vigyázni. Persze a legtöbb esetben ezek a fogyasztószerek vitaminok, vagy placebók, azonban ritkán valamilyen egészségkárosító hatásuk is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás