promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup példaértékű dolgot tett, erről beszél most az egész ország
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shane Tusup valóra váltotta egy 7 éves magyar kisfiú álmát.

Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup általában akkor kerül a cikkek középpontjába, ha a magánéletéről van szó. Hosszú hónapokig szinte csak a Szabó Zsófival való kapcsolatától, majd a szakításuktól volt hangos a sajtó, nemrég pedig mindössze azzal kavart nagy port, hogy felvett egy Országos Mentőszolgálatos pólót, hiszen páran kiakadtak, hogy milyen jogon teszi ezt meg – de hamar kiderült, hogy azért van neki ilyen felsője, mert arany fokozatú támogatója az OMSZ-nek:

Egy 7 éves kisfiú, a mentőkért rajongó, és annak is készülő Doma is látta, hogy milyen menő OMSZ-es pólója van Shane Tusupnak, ezért az apukája írt a mentőknek, hátha tudnak a fiának adni egyet, hiszen azzal nagyon boldoggá tennék őt. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai nagy örömmel teljesítették a gyermek kívánságát – ráadásul maga Shane Tusup adta át neki az ajándékot.

„A hétéves Doma mindent tud a mentőkről és mindig szeretettel integet a szirénázó mentőautóknak is. Már most tudja, hogy egy napon ő is az életmentő hivatást fogja választani, ezért gyűjti a mentős relikviákat is. Nagyon szeretett volna ő is olyan pólót, amit Shane Tusup kapott, apukája ezért levelet írt a mentőknek. Az életmentők annak ellenére is rögtön gondoskodtak az ajándékról, hogy ilyet csak az egyesületi tagok és az arany fokozatú támogatók kaphatnak. Autóba ültek és az iskolából kilépve lepték meg a kisfiút. Az Országos Mentőszolgálat Sportegyesületének pólóját ráadásul maga a sikeredző, a hozzá illő tornazsákot és más ajándékokat pedig Petra, a mentőszolgálat tiktok arca adta át”

– olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Lehet, hogy egyeseknek ez csupán egy jótékony pillanat volt, de az biztos, hogy Domának egy életre szóló élmény, hiszen valószínűleg sose fogja elfelejteni a napot, amikor Shane Tusup és Petra meglepték őt a suli előtt egy csodás ajándékcsomaggal – na meg az áhított Országos Mentőszolgálatos pólóval, ami nem mindenkinek van ám.

Itt lehet megtekinteni Shane Tusup posztját egy olyan videóval, ami sokak szerint egészen meghatóra sikeredett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás